Egy új szabadalom szerint mégis lehet jack csatlakozó az iPhone 7-ben

HusztiD 2016.01.13. 15:07 iPhone, Kiemelt hírek 2 db 765

iphone+6+bottom

Tegnap napvilágot látott egy új szabadalom, ami ismételten bizakodásra ad okot. Ugyebár az utóbbi hónapok folyamán egyre többet hallhattunk arról, hogy az Apple teljesen megszünteti a jack csatlakozót a jövőbeli készülékeiből. Nyilván nem minden pletykát szabad elhinni, de azért teljesen kizárni sem szabad őket.

Aki eddig a jack csatlakozó mellett volt, azt talán most megnyugodhat, ugyanis az új szabadalomban az Apple erre adhat bizakodást. A leírás alapján a mérnökök számára nagyon nehéz egy magas minőségű audio output-ot berakni a kisebb és vékonyabb készülékekbe, hiszen ezáltal vesztenek a minőségből. A piac pedig pont a magasabb minőségre mutat érdeklődést, ha erről a témáról esik szó.

A szabadalomban egy rakás technikai dolgot leírtak pluszban, azonban az vehető ki, hogy az Apple továbbra is adni fog a minőségre. Igaz az nem derült konkrétan ki, hogy a jack portot a későbbiekben is meghagyják, így lehetséges, hogy a Lightning csatlakozóra esik a mérnökök választása, ami elvileg magasabb minőséget támogat.

iphone-7-hajek

Időközben pedig egy kínai gyártó idézőjelesen megerősítette, hogy az Apple nem rendelt be a jack csatlakozóhoz alkatrészeket, s elvileg Bluetooth fülessel kínálják az új telefonokat. Érdekes felvetés, nem árt óvatosan kezelni.

Egyelőre nehéz elmenni ezen a temérdek pletykán, így azt tudjuk mondani, mint mindig: érdemes kivárni a megjelenést, hiszen csak akkor leszünk okosabbak. Addig olvashatunk még többféle pletykát, de azok nem feltétlenül fogják a valóságot tükrözni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. csab2 - 2016.01.14. 00:39

    Tudunk mást tenni, mint kivárni?

  2. chris - 2016.01.14. 12:36

    sajnalom az idot ami ezzel megy el… masik oldalon is ez a jackes dolog hozza a legnagyobb kommentelest… elore dohog pedig meg biztosat nem is tudni..

Szólj hozzá Te is!