Teljesen vezeték nélküli fülest kaphatunk az iPhone 7 mellé

HusztiD 2016.01.11. 13:20 Apple, Egyéb 4 db 659

hint

A tavalyelőtti egyik legnagyobb tech hír az volt, mikor az Apple felvásárolta a Beats Electronics-ot. Részben ez is nagy szerepet játszott az Apple Music szolgáltatás elindulásában, azonban hardveresen nem nagyon történtek újítások. A legújabb szóbeszédek szerint hamarosan sor kerül erre, hiszen az Apple egy teljesen vezeték nélküli (még csak egy kábel sincs a jobb és bal füles között) fülhallgatót tervez. Ha ez nem lenne elég, akkor elvileg az ősszel megjelenő iPhone-hoz ezt mellékelnék.

Nem újdonság a hír, hiszen az utóbbi hónapok folyamán egyre többet hallhattunk arról, hogy az Apple megszünteti a jack csatlakozót, s helyette egy vezeték nélküli fülhallgatót mellékelnek. Igen ám, de a hírek alapján a Motorola Hint féle megoldás fele hajlanak az almások, amit a fenti képen is láthattok. Sőt, még érdemes a hónapokkal ezelőtt történt AirPods bejegyzésről szót ejteni, hiszen már akkor sejthető volt, hogy valamilyen újdonságra készülnek a kaliforniaiak.

Hogy teljesen Beats termékről lesz-e szó, avagy az Apple szárnyai alatt jelenik meg azt egyelőre nem tudni. Vélhetően az utóbbi lesz a helyes válasz, hiszen eddig mindig almás fülest kaptunk a telefonokhoz. Apropó, említettük már, hogy az új fülhallgatóban  zajszűrés lesz, mellette pedig akár Sirit vezérelhetünk vele? Bizony, hiszen a legújabb szóbeszédek erre adnak utalást. Reméljük szeptemberben tényleg bemutatkozik az új kiegészítő!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Patrick - 2016.01.11. 16:07

  Remelem tényleg elhagyják ezt a lyukat a telefonban (jack) és ilyet adnak az iPhone-ok mellé ;)

 2. Rendes Milán - 2016.01.11. 21:04

  Nekem tök mind1 hogy elhagyják e a jack dugót…
  Én iPodon zenélek..
  A 6S-t meg majd 7S-re cserélem…

 3. Zoli - 2016.01.11. 21:43

  Nem lesznek sikeresek vele, mivel nem oldják meg a mostani fülesek használhatóságát. Megint a kínai kütyük nyernek, óriási nyereséggel.

 4. Gretsy - 2016.01.12. 18:35

  Zoli, a menthetetlenül optimista…

Szólj hozzá Te is!