Immáron a harmincadik Apple Store nyílik Kínában

HusztiD 2016.01.11. 08:58 Apple, Egyéb 0 db 93

SM-Lifestyle-Center

Az utóbbi évek folyamán egyre többet hallhatunk Kína és az Apple kapcsolatáról. Nem csoda, hiszen nagy potenciált rejt magában, mivel csaknem 1,5 milliárd ember országa, amit természetesen a kaliforniai vállalat megpróbál kiaknázni. A legújabb hírek szerint pedig január 14-én Hsziamen egy újabb almás bolt nyitja meg kapuit.

Többek között azért érdekes, mivel ez lesz a harmincadik Apple Store az ázsiai országban. Hsziamen a legújabb üzlet az SM Lifestyle bevásárlócenterben kap helyet, amit már a kínai Apple oldalon beharangozott a vállalat. A hét folyamán megnyíló bolt természetesen hasonló lesz az összes többihez: minden Apple termék megtalálható, maga a belső pedig hasonló felépítést kap, mint amit már megszokhattunk.

A hírek szerint 2016 közepére tovább bővül az Apple, hiszen az előzetes számítások alapján nyáron nyitja meg kapuit a negyvenedik Apple Store.

Azért kicsit durva, hogy bizonyos országok mennyire haladnak, nálunk pedig még mindig nincs hivatalos Apple Store. Szerintetek lesz valaha is?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!