Hamarosan iOS támogatottságot kap a Samsung Gear S2

HusztiD 2016.01.07. 07:13 Egyéb 3 db 354

samsung-confirms-its-gear-s2-watch-will-support-iphone-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201509gear-s2_s-health_l-780x553

A tegnapi nap folyamán a Consumer Electronics Show (CES) berkein belül a Samsung tartott egy konferenciát, ahol bejelentette, hogy rozéarany és platina kivitelben kiadják a Gear S2 okosórájukat, ugyanakkor az idei év folyamán megkapják az iOS támogatottságot egyaránt.

A Gear S2 okosórákat tavaly augusztus folyamán mutatta be a koreai vállalat, amely teljesen kerek formatervet kapott. Eredetileg fekete és ezüst színben volt kapható bőr és szilikon szíjjakkal, de most bejelentették a 18 karátos rozéarany és platina borítású órákat, amik az Apple Watch Edition kihívói lehetnek.

Jelenleg az okosórán lévő Tizen operációs rendszer csak a Samsung okostelefonjaival kompatibilis, azonban az ígéretek szerint az idei év folyamán már megkapják az iOS támogatottságot. Ezzel a lépéssel tovább próbálják népszerűsíteni magukat, azonban hogy mennyire lesznek sikeresek az almás felhasználók körében, az erősen kérdéses.

Ti kipróbálnátok a Gear S2-t, vagy inkább az Apple Watch-ra teszitek le a voksot?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Jag - 2016.01.07. 09:54

  És kipróbálnám és karácsony előtt nagyon gondolkodtam rajta…,

 2. Stef - 2016.01.07. 10:39

  Nagyon szeretem az Apple termékeit, de az óra sajnos gyenge lett. Tulajdonképpen még az időt sm mutatja rendesen: ha nem a megfelelő lendülettel fordítom magam felé a kijelzőt, akkor sötét marad. Pulzusmérésre is használhatatlan. Sokáig tart mire elkezd pulzusszámot kijelezni és ha közben nem jó szögben tartom, elsötétül a kijelző mire bármit mutatna. Akkor mire is jó tulajdonképpen?
  A következő remélhetőleg jobb lesz!

 3. Sys85 - 2016.01.07. 18:38

  Na erre kíváncsi leszek.
  Most vagy beadják a derekukat a profit növelése érdekében,vagy kapunk egy működő,de kiherélt támogatást amivel arra próbálják majd sarkallni a tulajt,hogy váltson Samsung telefonra,mert azzal lesz 100%os az óra.
  Én az utóbbira tippelek…

Szólj hozzá Te is!