Kínában az UnionPay állt be az Apple mögé

HusztiD 2015.12.21. 12:10 Apple, Egyéb 1 db 173

apple-pay-square-640x360

Az Apple az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy partnerséget kötött a kínai UnionPay-jel. Többek között ez azért fontos, mivel a hivatalos információk szerint valamikor 2016 elején indul útjára az Apple Pay az ázsiai országban, így a UnionPay ügyfelek élvezhetik ki elsőnek az almás fizetős szolgáltatást.

Egyelőre ugyan nem tudni, hogy milyen további bankok és pénzintézetek fognak még Kínában az Apple mellé állni, de a UnionPay már biztosan ott lesz az induláskor. Az utóbbi időben egyébként egyre fontosabb a kaliforniai vállalat számára a kínai piac, hiszen egyre jobban terjeszkednek, amivel egyre több eladást produkálnak.

A hírek szerint a UnionPay Kínában 15 vezető bankot támogat, így az ügyfelek hamarosan részesülhetnek a biztonságos, telefonról történő vásárlásban. A szolgáltatás elvileg 26 millió kereskedőnél vehető igénybe, így az Apple ezzel a lépéssel hatalmasat hódíthat. Ha pedig helytállóak a korábbi pletykák, akkor még a kínai új év után, február 8-a előtt útjára indulhat az almás szolgáltatás.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jobbmintte - 2015.12.24. 23:26

    Ki nem szarja le mi van kínában? Arról irjatok itt mikor lesz.

Szólj hozzá Te is!