Az Apple megszüntette egyik korábban felvásárolt vállalatát

HusztiD 2015.12.18. 09:00 Egyéb 0 db 71

2013120307_topsyappl-655x325

Két évvel ezelőtt az Apple felvásárolta a Topsy Labs-t, amely olyan megoldásokat kínált különféle oldalakhoz és szolgáltatásokhoz, amivel könnyedén megtalálhattunk bármit amire vágytunk. Ilyen volt például a Twitter, hiszen a Topsy által szinte mindent megkereshettünk a korábbi tweetek között, mint a linkeket, képeket, videókat vagy bármi egyebet. Úgy tűnik, hogy eljött a búcsú ideje, hiszen az Apple lezárta a szolgáltatást, amit a Topsy utolsó tweetje is megerősített.

A vállalat egyébként nagyon aktív volt Twitteren. November 20-áig gyakran csicsergett, azonban ezt követően lelassultak, majd nem olyan régen bejelentették, hogy megkeresték a legutolsó tweetjüket. Hogy pontosan mi lehetett a baj, vagy hogy miért történt meg mindez, arra nem derült fény. Az információk szerint az Apple az iOS 9-nél alkalmazta a Topsy tudását, hiszen általa egy sokkal fejlettebb, jobb keresőt hoztak létre. Sőt, elvileg még a nyár folyamán megjelent Apple Music szolgáltatáshoz és az iTunes Radióhoz egyaránt nagy segítséget adott a csapat.

Hogy a korábbi munkatársakat átvette-e az Apple, arra egyelőre nem derült fény. Minden bizonnyal erre igen a válasz, hiszen mint láthatjuk, a vállalat eléggé kisegítette az almásokat, amivel egy teljesen új keresőt mutattak be az iOS 9-ben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!