Értékes karácsonyi ajándékokat kapnak világszerte az Apple alkalmazottai

HusztiD 2015.12.16. 12:00 Apple, Egyéb 3 db 327

Apple-Music

Nyakunkon a karácsony, ilyenkor pedig nem csak az emberek, hanem szinte minden nagyobb vállalat szeret ajándékozni. Nem kivétel ez alól az Apple sem, hiszen az előző hét folyamán urBeats füleseket ajándékoztak a munkatársaiknak, ezen a héten pedig az Apple Music szolgáltatás kapcsán kedveskedtek.

Az iTunes szekció igazgatója, Eddy Cue elmondta az alkalmazottaknak, hogy mindenki kilenc hónapos előfizetést kap az Apple Music szolgáltatásra. A vezető egy videóüzenetben osztotta meg ezt az információt az alkalmazottakkal, akik még ebben a hónapban megkapják a promóciós kódot, hogy aktiválják az ingyenes előfizetést. A 90 dolláros ajándékkód és a urBeats fülesek tökéletes ajándékok idén az almás munkatársak számára. Ha azt nézzük, akkor az elmúlt évek folyamán eddig ezek a legértékesebb ajándékok, amit ilyenkor az alkalmazottaik számára adtak világszerte.

Ezzel a lépéssel is tovább bátorítja a vállalat az alkalmazottait, hiszen nem csak ajándékokat kapnak ünnepekkor, hanem akár részvényekben is részesülhetnek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Zoli - 2015.12.16. 17:37

  Na ne. Olyat adni karàcsonyra ami ingyen van, ès csak reklámèrtèke van, nagyon kisstílû. Ne dicsirjètek már, ti sem kaptok ingyen wifit pár hónapig …

  • HusztiD - 2015.12.16. 20:03

   A füleseket nyilván pénz volt előállítani. Nem a dicséretről van szó, hanem arról, hogy ez az eddig legnagyobb értékű karácsonyi ajándék, amit eddig az Apple adott.

 2. Lalo - 2015.12.17. 19:54

  Teljesen mindegy mit ad az Apple, szerintem szép gesztus, ha egy toll lenne annak is örülni kell.

Szólj hozzá Te is!