Tovább terjeszkedik San Joséban az Apple

HusztiD 2015.12.15. 11:46 Apple, Egyéb 0 db 110

screen-shot-2015-12-14-at-7-03-50-pm

Korábban már felmerültek szóbeszédek, hogy San Joséban terjeszkedik tovább az Apple, azonban most hivatalosan is új ingatlanba ruháztak be a kaliforniai városban. A Silicon Valley Business Journal szerint egy 6500 négyzetméteres épületet vásároltak meg 18,2 millió dollár (5,2 milliárd forint) értékben, ami korábban a Maxim Integrated Products vállalat üzeme volt.

A Silicon Valley Business Journalnak sikerült elérnie az Apple-t, akik szóvivője azt nyilatkozta, hogy ahogyan növekszik a vállalatuk, úgy terveznek egyre több kutatásra és fejlesztésre orientált létesítményeket létrehozni. Az építmény egyáltalán nincs messze a jelenleg még épülő Campus 2-től, így a vállalat még további terjeszkedések elé nézhet Bay Area térségében.

A forrás egyik elemzője szerint valószínűleg a fejlesztés alatt álló termékek és prototípusokkal kapcsolatosan dolgoznak majd az új helyen. Az épület egy viszonylag kisebb létesítménynek számít az Apple szempontjából, így vélhetően ténylegesen is kutatásokat fognak véghez vinni, illetve a különféle prototípusokat (például iPhone, iPad vagy Apple Watch) fognak tesztelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!