Elon Musk bunkónak nevezte Steve Jobsot

HusztiD 2015.12.15. 15:59 Egyéb, Steve Jobs 2 hozzászólás 475

Elon-Musk

A Tesla vezérigazgatója ritkán hallat magáról amikor az Apple kerül szóba. Legutóbb akkor olvashattunk róla, amikor egy interjúban az Apple-t a Tesla temetőjének nevezte. Ezúttal egy újabb interjúban hallatott magáról, ahol a nem túl kedves benyomásáról beszélt az egykori CEO-t, Steve Jobsot illetően.

“Az egyetlen alkalom amikor találkoztam Steve Jobsszal, akkor ő bunkó volt. És mindenki ezt mondta, akiről tudok, hogy találkozott vele. […] Az utolsó dolog amire szükségem volt az a gyűlölet szítása. Egyszerűen nem vezet semmire.

Tudod, jobb ha nem mondasz semmit sem [az Apple-ről] nyilvánosan. Az én meglátásom szerint nincs semmi értelme az ellenségeskedésnek. Különösképpen nem érdekel, hogy milyen kapcsolatot ápolok az Apple-lel, de nem szeretnék ellenségeskedést kelteni.”

Ha lemaradtatok volna a múltkori cikkünkről, melyben a CEO a Tesla temetőjének hívta az Apple-t, akkor azt itt olvashatjátok el.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Alnus - 2015.12.15. 18:30

    Igaza van sajnos, az isteni Jobs egy bunkó volt a maga zsenialitásával együtt.
    A munkatársai rettegtek tőle ezzel nem árult el Musk újat.

  2. Laca - 2015.12.17. 10:32

    Lehet, hogy a munkatársai rettegtek, most meg nem rettegnek, de pl. nem állítottak elő olyan gagyi, hibáktól hemzsegő op. rendszereket, mint a mostaniak. Úgy tűnik, a minőségi munkavégzéshez rettegni kell…

Szólj hozzá Te is!