HotelsCombined – a szálláskeresés legegyszerűbb módja

HusztiD 2015.12.07. 18:06 Apple, Kiemelt hírek, Programok 3 db 443

2015-10-29 10_09_01-HotelsCombined, Compare with the Bear TV Creative - YouTube

Bizonyára sokan szembesültetek már azzal a problémával egy-egy nyaralás avagy kiruccanás alkalmával, hogy hosszú órákon át kellet keresgélnetek különböző szállásokat mire megtaláltátok a megfelelő ajánlatot. A HotelsCombined erre nyújt megoldást, hiszen az alkalmazás által a fejlesztők minden alapvető dolgot összegyűjtöttek számunkra: a gyors szálláskeresésének lehetőségét, összehasonlító funkciót és a vendégek véleményét.

Tegyük fel, hogy pár nap múlva Londonba utaztok, de egyelőre még nem tudjátok, hogy hol fogtok megszállni. A HotelsCombined alkalmazásán belül be tudjátok állítani a különféle keresési feltételeiteket, így az a számotokra megfelelő ajánlatokat dobja ki. A keresési feltételek megadásakor szinte bármit megadhattok: van-e saját parkolóhely az adott szálláson, rendelkeznek-e WiFi kapcsolattal, mennyire van közel az általunk kiszemelt helyhez, vagy hogy milyen véleménnyel rendelkeznek róla a felhasználók. Igazán hasznos dolog tud lenni, amennyiben egy idegen helyre utazunk!

hotels1

A program olyan nemzetközi oldalak ajánlatait gyűjti össze, mint a Booking.com, Expedia vagy a Hotels.com és még számos másik szálláskereső oldal ajánlatait, így mindig a legjobb árajánlatot kapják a felhasználók. Sőt, a fejlesztők annyira biztosak a dolgukban, hogyha valaki talál egy olcsóbb ajánlatot, akkor 30 napon belül kifizetik a pénzkülönbséget.

Érdemes megjegyezni egy nagyon hasznos funkciót, amennyiben regisztrálunk eltudjuk menteni kereséseinket így bármikor és bármilyen eszközön újra megtudjuk azokat nézni, így később is eltudjuk dönteni melyik ajánlatot szeretnénk lefoglalni.

Ezen felül az applikáció jelez, ha egy szállás éppen rendelkezik jó ajánlattal. Tegyük fel, hogy kiszemeltünk egy hotelt, aminek jelenleg a 70 százaléka foglalt. Ebben az esetben az applikáció jelzi, hiszen valószínűleg megnőnek az árak is a zsúfoltságának köszönhetően.

hotels2

Az alkalmazáson belül 800 ezernél több szállás és 5 millió ajánlat vár rátok a világ bármely részéről. Külön jó hír, hogy az applikáció ingyenesen érhető el a három fő okostelefon rendszerre, ugyanakkor megtalálható a webes felületük is. Ilyen esetekben megszokottak, hogy különféle reklámokkal árasztják el az alkalmazásokat, ám a HotelsCombined csapata mégis a reklámmentességben hisz, amiért plusz jó pont jár.

A HotelsCombined ingyenesen letölthető az App Store-ból, a Google Play áruházból és a Windows Phone áruházból. A szolgáltatás honlapját itt találhatjátok, míg az alkalmazásokat az alábbi oldalon érhetitek el.

HotelsCombined: Hotel Search (AppStore Link) HotelsCombined: Hotel Search
Fejlesztő: Hotels Combined Pty Ltd

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Sleepy - 2015.12.08. 12:15

  Hát így könnyű…
  Kíváncsiságból megnéztem három szállást (weblapon). Mindegyiknél a Booking-ra irányított, ahol kb. 30e Ft-tal volt drágább a szoba, mint amit ezen a honlapon írtak. Így nehéz ennél olcsóbbat találni, főleg, hogy az ő általuk ajánlott szálláskereső sem ugyanazt az árat adja…

 2. Saber101 - 2015.12.09. 11:26

  Bár van itt ott némi fejleszteni való, engem meggyőzött! A weboldalát nézegettem, külföldi szállások esetén szerintem nagyon jó a kínálat, mobilon pedig pofon egyszerű keresgélni…

 3. Fehérsólyom - 2015.12.10. 19:45

  Érdekes módon nincs meg benne minden szállás amiket a Booking.com ajánl. De van helyette más, amit viszont azok nem hirdetnek.

Szólj hozzá Te is!