Top 10 – legjobb iOS játékok decemberre

HusztiD 2015.12.05. 15:16 iOS, Játékok, Kiemelt hírek 0 db 4 512

Legújabb cikkünkben összeszedtük számotokra a 10 legígéretesebb játékot, melyek még november folyamán jelentek meg. Sajnos néha nehéz boldogulni az App Store bőséges kínálatában, hiszen a több ezer alkalmazás közül sok esetben szinte lehetetlen kiszúrni a legújabbakat és a legjobbakat. Ebben segítünk, hiszen összeszedtük, hogy mikkel játszhatunk az év utolsó hónapjában.

LuminoCityScreenshots_Gatehouse.0

The Room Three

Az egyik legjobb puzzle sorozatot gyártó Fireproof Games új alkalmazással jelentkezett, melyben alaposan megmozgatják az agytekervényeinket. A játék bizarr és ördögi is egyben, amire a játék kinézete és zenéje rátesz egy lapáttal.

The Room Three (AppStore Link) The Room Three
Fejlesztő: Fireproof Studios Limited

Besorolás: 9+4.97048

Ár: HUF1,790.00 Letöltés

Lumino City

A decemberi ajánlatunk közül ez a legkiemelkedőbb applikáció, hiszen a játék fejlesztőinek több évbe telt, mire megalkották ezt a lehengerlő játékot. És igen, az egész játékot kézzel készítették – átvitt értelemben – ami miatt teljesen lehengerlő. Must have darab!

Lumino City (AppStore Link) Lumino City
Fejlesztő: State of Play Games Ltd

Besorolás: 4+4.13333

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Star Wars: Galaxy of Heroes

Ki ne ismerné a Star Wars világát? Az előző hónap folyamán megjelent a Galaxy of Heroes névre keresztelt alkalmazás, ami a messzi-messzi galaxisban játszódik. Fölösleges róla többet mondani. Irány az App Store, hiszen ingyenesen letölthető!

Star Wars™: Galaxy of Heroes (AppStore Link) Star Wars™: Galaxy of Heroes
Fejlesztő: EA Swiss Sarl

Besorolás: 9+4.59476

Ár: Free Letöltés

Progress to 100

Hmm… Mit is lehetne a Progress to 100-ról mondani? Egy egészen egyedi játékról van szó, amely különféle puzzle megoldós feladatokra viszi rá a felhasználót. Az előzetesből megtudhatjátok, hogy mégis mennyire hangulatos maga a játék. Erősen ajánlott!

Progress to 100 (AppStore Link) Progress to 100
Fejlesztő: Ludosity AB

Besorolás: 4+5

Ár: HUF399.00 Letöltés

Shooty Skies

Ha ismerős a Crossy Roads játék, akkor biztosan nem fogtok csalódni a Mighty Games legújabb játékában, amely egy teljesen old-school repülős-lövöldözős játékra hasonlít. Mivel ez is ingyenes, így kihagyhatatlan ajánlatnak minősül!

Shooty Skies (AppStore Link) Shooty Skies
Fejlesztő: Mighty Games Group Pty Ltd

Besorolás: 4+4.55556

Ár: Free Letöltés

Five Card Quest

Technikailag a Five Card Quest játék még október végén jelent meg, de ettől függetlenül beraktuk az decemberi listába, hiszen annyira király, hogy vétek lenne kihagyni. 2,99 euróért a tietek lehet.

Five Card Quest - Tactical RPG Battles (AppStore Link) Five Card Quest – Tactical RPG Battles
Fejlesztő: Rocketcat LLC

Besorolás: 9+5

Ár: HUF1,490.00 Letöltés

Blendoku 2

Újabb nagyszerű puzzle játék, amely a színeken alapszik. Megfelelő sorrendbe kell rakni a színes dobozokat. Könnyűnek hangzik, ugye? Pár perc nyomogatás után talán megváltozik a véleményetek! Figyelem, erősen addiktív darab ami ráadásul ingyenes is!

Blendoku 2 (AppStore Link) Blendoku 2
Fejlesztő: Lonely Few LLC

Besorolás: 4+4.90625

Ár: Free Letöltés

Real Boxing 2: CREED

Általában nem sikerülnek valami jóra az adoptációk, de ez az alkalmazás kivételt képez. Ráadásul ingyenesen letölthető, így bárki Rockynak érezheti magát!

Real Boxing 2 (AppStore Link) Real Boxing 2
Fejlesztő: Vivid Games S.A.

Besorolás: 17+4.46903

Ár: Free Letöltés

Beneath the Lighthouse

A Beneath the Lighthouse egy nagyon jó, ám kissé különleges játék, ami képes megmozgatni az agytekervényeinket. Főhősünket egy labda szerű labirintusban kell vezényelni, hogy végül eltaláljon a világítótoronyhoz. Jó hír, hogy ez is ingyenesen beszerezhető!

Beneath The Lighthouse (AppStore Link) Beneath The Lighthouse
Fejlesztő: Nitrome

Besorolás: 9+5

Ár: Free Letöltés

Last Horizon

A világűr nagy, félelmetes és magányos, ugyanúgy mint a Last Horizon. Feladatunk, hogy az utolsó embert minél tovább életben tartsuk az univerzumban és találni egy lakható bolygót. 2,99 euróba kerül, de a játék bőven kompenzálja az érte kiadott pénzösszeget.

Last Horizon (AppStore Link) Last Horizon
Fejlesztő: Pixeljam

Besorolás: 9+5

Ár: HUF1,490.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!