Ezeket tudjuk eddig az iPhone 6c-ről

HusztiD 2015.12.03. 17:13 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 1 159

concept-iphone-6c-01

Újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét a régóta pletykált iPhone 6c-t illetően, hiszen a legutolsó információk alapján a következő év elején kerülhet forgalomba. Mindezt egy kínai oldal, a TechWeb állítja, akik meg nem nevezett, belsős információra hivatkoznak. Ugyanakkor a méltán híres KGI elemzője, Ming-Chi Kuo is megtette a fogadásait.

Az ellátási láncból származó hír szerint az új 4 colos iPhone megjelenése jövő februárban esedékes. Esetlegesen az sem kizárt, hogy a Valentin napot célozza meg vele az Apple. A belsős információkra támaszkodva az új telefon megkapja a Touch ID-t és az NFC chipet az Apple Pay miatt, azonban hiányt szenved majd az iPhone 6s-ben debütált 3D Touch funkciótól. Ezen felül az oldal nem boncolgatta, hogy milyen hardverelemekkel rendelkezik a készülék, de feltehetően A9-es processzort kap egy gigabájtnyi memóriával megspékelve.

iphone-6c-iphonesoft-isoft-concept-640x371

Ha helytállóak a szóbeszédek, akkor valamivel olcsóbb lehet az iPhone 6c, mint anno az 5c volt. A hírek szerint az Apple 400-500 dolláros áron kínálja majd a független készüléket, míg a két éve bemutatott műanyag borítású telefont 549-ért árulták.

Nem mellesleg egy szűk órája Ming-Chi Kuo is kifejtette bővebben a véleményét. Körülbelül ugyanezeket várja ő is az új iPhone 6c-től, azonban azt még megjegyezte, hogy vélhetően műanyag helyett fémborítást kap a telefon, amely 2-3 színben lesz elérhető. A következő negyedévben kiderül, hogy igazak voltak-e a belső források és az elemző állításai.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pal007 - 2015.12.04. 07:52

    Nagyon remélem :)

Szólj hozzá Te is!