Nevetségesen erőteljesek az új iPhone 6s reklámok

HusztiD 2015.12.02. 10:00 Apple, iPhone, Videók 0 db 551

screen-shot-2015-12-01-at-8-09-36-pm

Aki azt hitte volna az idei év leghangulatosabb reklámja után, hogy az Apple már nem ad ki többet 2015-ben, az hozzám hasonlóan tévedett, hiszen egy héttel később ismételten baromi hangulatos videókat kaptunk. Vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy nevetségesen erőteljes beütésük van az új reklámoknak.

Az első a Hey Siri nevet kapta, s mint ahogyan azt már kitalálhattátok, az Apple virtuális asszisztensét helyezi a középpontba. A funkció egyébként az iPhone 6s és 6s Plus modellekben elérhető éjjel-nappal, míg a korábbiak esetében csak akkor, ha töltőn van a telefon. A reklám is jól demonstrálja, hogy tulajdonképpen mire használják leginkább az emberek hétköznapjaik során.

A második videó már ennél hangulatosabb, ugyanis a szeptember folyamán megjelent iPhone 6s-t vette célba. Szinte mindent bemutatnak, hogy mire képes az új telefon, ami egyébként nevetségesen erőteljes, ahogyan a cím is erre utal. Az új reklámban nem csak az olyan funkciók kerülnek bemutatásra, mint a 3D Touch, hanem a beépített Mail, Maps alkalmazások is szerepet kaptak, illetve az App Store-ból elérhető Garageband, iMovie vagy ESport egyaránt.

Ma reggelre egyébként megjelent a Microsoft karácsonyi reklámja is, amivel némileg meglepték az Apple-t. Itt megnézhetitek, ha lemaradtatok volna róla.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!