Másodpercenként egy iPad fogyott fekete pénteken

HusztiD 2015.12.01. 12:59 Apple, iPad 0 db 454

569803.apple-ipad-mini-4-16gb

Tegnap ugyan már olvashattatok a hálaadást illetően, hiszen kiderült, hogy Amerikában az iOS volt a legnépszerűbb rendszer, amiről vásároltak az emberek. Ezúttal az iPad van reflektorfényben, hiszen ha átlagolunk, akkor másodpercenként egy darabot értékesített a Target üzletlánc fekete péntek alkalmával.

Az elmúlt évek/hónapok során folyamatos csökkenésről hallhattunk a tableteket illetően, amit természetesen az iPad is erősen megérzett. Úgy tűnik, hogy egy kis ünnep minden terméknek jót tesz, hiszen az almás táblagép volt a legnépszerűbb. Sőt, az Apple Watch-nak sem volt oka panaszra, hiszen a viselhetők közül ez volt a legnépszerűbb termék, melyekre lecsaptak az emberek.

Sajnos nem derült ki, hogy milyen arányban fogytak az iPad-ek, de feltehetően a Mini és Air modellek voltak a legnépszerűbbek. Vélhetően karácsonykor is hasonló felhajtás lesz ugyanígy az Apple termékek között, így érdemes lesz kivárni január második felét, amikor hivatalosan nyilvánosságra kerülnek az aktuális pénzügyi negyedév adatai, amiből megtudhatjuk a pontos eladásokat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!