Idén Tim Cook zsebelhette be a Ripple of Hope elismerést

HusztiD 2015.12.01. 09:49 Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 211

tim-cook

Idén egy különleges megtiszteltetésben részesül az Apple vezérigazgatója, hiszen a Robert F. Kennedy Humgan Rights szervezet őt választotta a 2015-ös év Ripple of Hope díj nyertesének. Az almás CEO mellett olyan emberek részesültek külön kitüntetésben, mint John Lewis kongresszusi képviselő, Roger Altman az Evercore társalapítója és Marianna Vardinoyannis, az UNESCO nagykövete.

A Ripple of Hope díjat olyan nemzetközi vállalkozások vezetői, szórakoztató iparban részt vevők és egyéb aktivisták kapják meg, akik elég elkötelezettek ahhoz, hogy társadalmi változásokat érjenek el, akárcsak Robert Kennedy az egyenlőség, az igazság és alapvető emberi jogok által, amivel még jobbá teszik az emberi életet jelen korunkban. Az elmúlt években egyébként olyan hírességek kapták meg az alábbi díjat, mint Bono, George Clooney, Taylor Swift, Bill Clinton vagy Al Gore.

Nem hiába részesül idén Tim Cook a Ripple of Hope díjjal, hiszen már az elmúlt évek folyamán nagy hangot adott a véleményeinek. Folyamatosan küzd a diszkrimináció és egyenlőtlenség ellen, amit nem csak magánéletében, hanem vállalata által is hangsúlyoz. Érdemes például a Pride felvonulásra gondolni, amelyből az Apple is nagy szerepet vett ki.

21963092382_9768c8418e_b

Érdemes megemlíteni, hogy az Apple CEO-ja már korábban partneri viszonyban volt a Robert F. Kennedy Human Rights szervezettel, hiszen az immáron harmadik éve megrendezett találka kapcsán befolyt összeget az ő javukra ajánlotta fel.

A Ripple os Hope díjátadó egy ceremónia keretein belül fog zajlani, amely jövőhét kedden, New Yorkban lesz esedékes.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!