Az AIDS világnapján is jótékonykodik az Apple

HusztiD 2015.12.01. 11:31 Apple, Egyéb 0 db 298

supercell-product-red-aids-750x389

Az Apple idén is beáll a támogatók mögé a RED kezdeményezéssel az AIDS világnapján, amely hivatalosan 1988. december elsején vette kezdetét. A Product RED már sokatok számára ismerős lehet, ugyanis a U2 frontember Bono az Apple-lel karöltve alkotta meg a kezdeményezést, amelynek keretein belül az AIDS veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét, ugyanakkor az ebben részt vevő termékek bevételeit ezeknek a jótékonykodására fordítják.

Tavalyhoz hasonlóan az almások ezúttal is létrehoztak az App Store-ban egy dedikált oldalt a RED számára. Ezúttal szűkös az ajánlat, hiszen csak a Supercell játékai találhatóak meg meg a programban résztvevők között. Ennek ellenére három olyan játékról beszélünk, ami a legnyereségesebb alkalmazások közé tartozik az iOS eszközökön, így minden bizonnyal jó kis bevételt produkálnak az elkövetkezendő napokban is.

product_red_tm_by_tassmanian

A fejlesztő a három legismertebb játékát, a Clash of Clans-t, a Boom Beach-et és Hay Day-t vonta be a kezdeményezésbe, ami december 4-ig tart. Ezen idő alatt az alkalmazásokon belül történő (RED) vásárlások teljes bevételét a Product RED számára ajánlják fel.

Clash of Clans (AppStore Link) Clash of Clans
Fejlesztő: Supercell Oy

Besorolás: 9+4.79462

Ár: Free Letöltés

Boom Beach (AppStore Link) Boom Beach
Fejlesztő: Supercell Oy

Besorolás: 9+4.74223

Ár: Free Letöltés

Hay Day (AppStore Link) Hay Day
Fejlesztő: Supercell Oy

Besorolás: 4+4.77668

Ár: Free Letöltés

Nem mellesleg az Apple honlapján megjelent az iPhone 6s és iPhone 6s Plus kapcsán a Product RED bőrtok. Természetesen az ezekből befolyó pénzösszeg is jótékony célra lesz felajánlva.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!