Decemberben egy héten át szünetel az iTunes Connect és App Store

HusztiD 2015.11.24. 08:49 Apple, Egyéb 0 db 280

appstore-hero

Mint ahogyan azt már megszokhatták a fejlesztők, az Apple idén is értesítette a őket a karácsonyi időszak előtt, ugyanis december végén egy hétre szünetelteti az iTunes Connect szolgáltatásait. Egészen pontosan december 22-től 29-ig lesz leállítva az iTunes Connect és az App Store, ami az átlagfelhasználókat ugyan nem fogja érinteni, de a programozókat igen.

Az elmúlt napok folyamán a fejlesztői oldalon az almások már értesítették a fejlesztőket, hogy mielőtt szünetre mennének, adják be az új, illetve frissítésre szánt alkalmazásaikat, máskülönben a nem fognak megjelenni a karácsonyi időszakig. A közleményben az Apple továbbá megköszönte a fejlesztőknek, hogy ilyen magas letöltéseket értek el az alkalmazásaik, ami immáron átlépte a 100 milliárdos határt, ugyanakkor 25 százalékkal növekedett a tavalyi évhez képest az App Store bevétele.

app-store

A szolgáltatások szüneteltetése egyébként nem érinti a felhasználókat, hiszen a szünet alatt ugyanúgy frissíthetnek, illetve tölthetnek le alkalmazásokat, zenéket, vagy egyéb dolgokat az Apple-től. A szünet lényegében az iTunes Connect csapatának és a fejlesztőknek szól, ugyanis ebben az időszakban nem tudnak újdonságokat beadni. Ha valaki mégis próbálkozna, akkor az leghamarabb már csak december 30-án járna sikerrel.

Lassan pedig mi is készülődhetünk, ugyanis december folyamán jobbnál jobb leárazásokat várhatunk az App Store-ban, melyről természetesen napi szinten beszámolunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!