Steve Jobs még a NeXT idejében is az Apple megszállottja volt

HusztiD 2015.11.23. 06:49 Egyéb, Steve Jobs 0 db 314

jurvetson

A Bloombergtől Emily Changnak lehetősége volt interjút készítenie a Space X és Tesla befektetőjével, Steve Jurvetsonnal aki érdekes dolgokat osztott meg a nagyközönséggel. A tech befektető még a NeXT idejéből ismerte meg az Apple ikonikus vezérigazgatóját, Steve Jobsot.

“Teljesen élénken emlékszem arra, hogy Jobs mennyire volt az Apple megszállottja… Nem voltak Apple részvényei, de zsigeri fájdalmai voltak, mikor az Apple-t valamilyen publikus atrocitás érte. Valamiért mindig arra a következtetésre jutott, hogy az Apple felvásárolja a NeXT-et, így ő tovább viszi a NeXT technológiáját, beleértve az operációs rendszert az Apple-höz”

Jurvetson végül azt is elárulta, hogy néha már kezdte azt érezni, mintha Steve Jobs begolyózna, hogy ilyeneket állít az egykori cégéről, ahonnan kirúgták őt. Végül mit hozott a sors fintora? Pont az történt, amit Steve Jobs eltervezett, így visszakerült az egykori gyermekéhez, az Apple-höz, melyet sikeresen megmentett és korunk egyik legnagyobb tech vállalatává formált.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!