Most érdemes AAPL-t venni

HusztiD 2015.11.19. 09:50 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 2 db 236

apple-money-780x520

Legalábbis erre mutatott rá a Goldman Sach legutóbbi elemzése, hiszen még mindig nem késő AAPL részvénybe fektetni. Az amerikai bankhálózat erősen ajánlja minden ügyfele számára, hogy almás értékpapírokba fektessenek, hiszen ezzel csak jól járhatnak. Sőt, annyira elfogultak ezzel kapcsolatban, hogy erősen ajánlott státuszba tették az AAPL-t.

A bank lényegében úgy tekint az Apple-re, mint egy szolgáltatóra, hiszen az általuk legyártott hardverek segítségével érhetőek el olyan szolgáltatások, mint a nemrég bemutatkozott Apple Music, illetve az Apple TV funkciói. A Sach elemzői még arra is rámutattak, hogy egy átlagos Apple felhasználó havonta átlagosan 32 dollárt hagy az almásoknál, amiben olyan előfizetések vannak, mint a már említett zenei és televíziós szolgáltatások.

Végül azt is kiszámolták a szakemberek, hogy az Apple havi szinten megközelítőleg 7,6 milliárd dollár bevételre tesz szert, ami ismételten bizakodásra adhat okot a befektetők számára. Nem csoda, hiszen eddig 500 milliónál több iPhone-t értékesítettek világszerte, továbbá a közeljövőben is erős hardvereladásokat becsültek a kaliforniai vállalat kapcsán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Boki - 2015.11.19. 11:46

    2008 végén kellett volna reszvenyt venni, nem most.

  2. Zoli - 2015.11.19. 13:43

    En meg akkor vettem 10m ert. Most eleg szep osszeget er. :)
    Igy konnyen cserelem legujabb iphone ra minden evben. :)

Szólj hozzá Te is!