Megjelent az iOS 9.2 beta 4 és tvOS 9.1 beta 3

HusztiD 2015.11.19. 08:50 Apple, iOS 1 db 662

ios_9_ipad_iphone

Kedd este folyamán már megjelent az OS X El Capitan legújabb bétája, azonban az ezt követő napon az Apple már az új iOS és tvOS szoftvereket is elérhetővé tette a fejlesztők és a béta programban részt vevők számára. Név szerint az iOS 9.2 negyedik, míg tvOS téren a 9.1-es rendszer harmadik béta verzióját köszönthetjük köreinkben.

Az iOS téren jelenleg nem adott leírást az Apple, hogy pontosan min javítottak, de feltehetően az elmúlt hetekben kiadott rendszerek foltozásain csiszoltak tovább, mint az iCloud Keychan vagy a Safari View Controller. Pluszban említeni sem kell, hogy vélhetően kisebb hibajavításokat is eszközöltek. A végleges iOS 9.2 kiadásakor úgyis részletes leírást ad az Apple.

Az iOS-sel karöltve a tvOS legújabb kiadása is elérhetővé vált, mely csupán a fejlesztők számára érhető el a Member Centerből, illetve over-the-air frissítésként. A tvOS béták frissítése sokkal macerásabb, mint az iOS vagy OS X telepítése. Az Apple TV-t csatlakoztatni kell a géphez egy USB-C – USB-A kábellel, majd a szoftvert az iTunes által kell rá letölteni és szoftverrel lehet telepíteni. Érdemes megjegyezni, hogy az update után nem lehet korábbi tvOS verziót visszaállítani.

Vélhetően a jövő hét folyamán újabb bétákat kapunk iOS, OS X és tvOS téren. Ha minden jól megy, akkor heteken belül – akár november folyamán – megérkezhet az iOS 9.2 és OS X 10.11.2 végleges kiadása

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Faramir - 2015.11.20. 05:02

    Akinek nincs gépe, hogyan frissítheti az Apple tv-t?

Szólj hozzá Te is!