KGI: Idén 2,5 millió iPad Pro találhat gazdára

HusztiD 2015.11.19. 13:09 Apple, iPad 1 db 142

maxresdefault

Mostanában elég sokat olvashatunk a KGI szakemberének, Ming-Chi Kuo elemzéseiről. Legutóbb például az iPhone 6c kapcsán hallhattunk felőle, ahol kifejtette, hogy az új 4 colos telefon vélhetően az A9-es processzort és a 3D Touch kijelzőt kapja meg. Ezúttal az iPad Pro a soros, hiszen legutóbb azt becsülte meg, hogy összesen hány darabot adhatnak el belőle ebben az évben.

Kuo számításai alapján az Apple 2,4 és 2,6 millió iPad Prót értékesíthet az idei év utolsó negyedévében. Az elemző azt is megjegyezte, hogy a TSMC lesz az A9X processzorok fő gyártója, hiszen az iPhone 6s-hez hasonlóan feltehetően kisebb lesz a fogyasztása. Ugyanakkor szóba került az Apple Pencil is, amit az elemző szerint mégsem olyan könnyű legyártani, mint azt előre várták. A kiegészítő komplex összerakása miatt több időt vesz igénybe ezek szállítása, ami ugyanakkor kisebb féle negatív hatással lehet az iPad Pro eladásaira.

Érdekes lesz kivárni az Apple januári pénzügyi konferenciáját, hiszen ha megnézzük, akkor az utóbbi időszakban csökkenő tendenciát mutatnak az iPad eladások. Vajon mekkora hatással lesz az előző héten megjelent iPad Pro a piacra? Növekedés vagy csökkenés lesz tapasztalható? Ti mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2015.11.19. 17:39

    Szerintem nem hozott lázba ennyi vàsàrlót, ahol kötelezô Apple termèket hasznàlni ott beszerzik, azt ennyi.
    Majd ha tovàbb romlik a felhasznàlói èlmèny a règebbi kèszülèkeken, ezen nagyon dolgoznak azt làtja mindenki!

Szólj hozzá Te is!