Meglepetés?! Az iPad Mini kijelzője jobb, mint az iPad Próé

HusztiD 2015.11.18. 09:50 Apple, iPad, Kiemelt hírek 6 db 680

569803.apple-ipad-mini-4-16gb

Az előző héten megjelent iPad Próról már szinte mindent tudhatunk, hiszen az első héten egy rakás hírünk volt róla. Legutóbb tegnap hallhattunk felőle, hiszen kiderült, hogy mégsem annyira fényes a helyzet, mint azt elsőre hinnénk, ugyanis gondok akadtak a gigantikus tablettel.

A DisplayMate neve már ismerősen csenghet számotokra, hiszen az iPad Mini 4 megjelenésekor gyorsan letesztelték az almás újdonságot, majd megtudhattuk, hogy ez lett az eddigi legjobb kijelzővel felszerelt táblagép, amit valaha is piacra dobtak. A csapat ismételten előállt a legújabb teszttel, hiszen az iPad Pro megérkezésével kíváncsiak voltak, hogy hogyan teljesít az újonc.

A beszámolóból kiderült, hogy az iPad Mini 4 szinte olyan tökéletes látási viszonyokat ad, mintha csak egy könyvet olvasnánk. Az iPad-ek között a negyedik generációs Mini érte el az első helyezést minden kategóriában, kivéve a kevés mesterséges fénynél való kontrasztarányt, ahol ugyan jól szerepelt, de nem a legjobban.

ipadbrightnessandambientlight

Nem csak az új Mini a legjobb, de egyaránt megelőzte a Pro és Air 2 modellt, hiszen ez a táblagép érte el az eddigi csúcspontokat. Nem csoda, mivel kevésbé tükröződik, magas mesterséges fénynél a Mini kapta a legjobb pontszámot, illetve ahogyan az kiderült, ez rendelkezik a legjobb színhelyességgel.

Nem kell csüggednie az iPad Pro tulajainak sem, hiszen ez is nagyon jó kijelzőt kapott, csupán arról van szó, hogy az előtte megjelent Mini szinte minden téren jobb egy kicsivel. Bár aki beéri a kisebbik testvérrel, annak remek választás lehet az új Mini, hiszen majdnem olyan erős mint az Air 2, ugyanakkor jobb kijelzővel rendelkezik, mint a tavaly megjelent tablet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 6 db

 1. Jag - 2015.11.18. 10:08

  Az miért lehet, hogy a telekomnál nincs még pro, legalábbis az online felületen , holott több oldalon is ártól írtak , hogy 17-én elérhető lesz…?

  • HusztiD - 2015.11.18. 10:14

   Én ilyenről nem tudok, hogy írták volna. A Telekom kínálatában is szoktak lenni Apple termékek, de az iPhone-ok kivételével mindegyik megjelenésére várni kell a szolgáltatónál. Légy türelemmel, ha szerencséd van, akkor hamarosan megjelenik az iPad Pro a kínálatukban.

 2. Jag - 2015.11.18. 10:28

  Több oldalon is îrtàk, hogy 17-én lesz elérhető a Telekomnál , egyébként 2 kiegészítő megjelent tegnap a kínálatban , a tok és a ceruza…

  • HusztiD - 2015.11.18. 10:35

   Attól mert több oldalon is írták, nem jelenti azt, hogy hivatalos. Akkor lesz hivatalos, ha a Telekom is kirakja. Néztem a Facebook oldalukat, de említést sem tesznek róla. Ettől függetlenül, hogy más oldal mit ír, attól még nem lesz hivatalos.
   És igen, megjelent a Smart Keyboard és az Apple Pencil, de egyelőre Amerikában is csak a kijelölt Apple Store-okban kapható, hiszen erősen limitált készleteket szállítottak le. Nálunk Magyarországon pedig 4-5 hetet kell ezekre várni az Apple szerint.

 3. Jag - 2015.11.18. 11:52

  Értem én :)

Szólj hozzá Te is!