Wozniak beszélt az iPad Próról

HusztiD 2015.11.17. 11:42 Apple, Egyéb 0 db 237

Steve-Wozniak-780x427

A legtöbb termékmegjelenéskor mindig hallhatunk az Apple egyik társalapítójáról, Steve Wozniak-ról, hiszen szereti megosztani a véleményét a legújabb kütyükkel kapcsolatban. Ezúttal a New Relic vállalat konferenciáján adott hangot az iPad Pro és az Apple Watch duóját illetően.

Woz elmondta, hogy sokkal jobban tetszik neki az iPad Pro nagysága szemben a jóval kisebb iPad Mini-vel. Azonban ez nem volt elég, hogy teljes egészében meggyőzze őt, hiszen hozzáfűzte, ő sokkal inkább egy laptop beállítottságú ember, hiszen a tabletek limitálják a produktivitási feladatokban. Többek között azt is elárulta, hogy az Apple Watch lassan, de fejlődik és még nagyon hosszú út áll előtte, mire kiforrja magát.

A beszédéből még az is kiderült, hogy nem szereti az Apple ökoszisztémáját. Az egykori társalapító úgy vélekedett, hogy úgy érzi, mintha fogva tartanák. Ő ezt nem szereti, sokkal inkább a függetlenséget keresi a különféle tech termékeknél.

Legutóbb egyébként a Steve Jobs kapcsán nyilatkozott Wozniak, ahol kiderült, hogy Steve Jobs a halála előtt megpróbálta visszacsábítani az Apple-höz az egykor alapítótársát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!