PayPal féle funkcióval bővülhet az Apple Pay

HusztiD 2015.11.16. 11:45 Apple, Egyéb 1 db 180

apple-pay-800x500

A legfrissebb hírek alapján a tavaly bevezetett Apple Pay szolgáltatást egy új szintre emelné a kaliforniai vállalat. Ezentúl nem csak vásárlásokra használhatnánk, hanem emberek között is lehetne pénzt küldeni. Jelenleg ezzel kapcsolatosan folytat tárgyalásokat az Apple az Egyesült Államok fő bankjaival.

Az almások olyan cégekkel léptek kapcsolatba, mint a J.P. Morgan Chase, Capital One, Wells Fargo és az US Bancorp. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy meddig haladtak a megbeszélések során, illetve azt sem, hogy mennyire mentek bele a technikai témákba.

A személytől-személyig terjedő tranzakciók nagyon jól jöhetnek az internetes vásárlások során, hiszen akár megkönnyíthetnék ezek menetét. Jelenleg ilyen alternatívát kínál a PayPal Venmo és Square Cash rendszere, melyek már évek óta elérhetőek.

14739-10520-12212-5856-150318-Apple_Pay-l-l

Egy másik szóbeszédből pedig azt is megtudhattuk, hogy a személytől-személyig történő utalásokkor az iMessage lehet nagy segítségére az Apple-nek. Ez többek között azért lenne jó, mivel nem kellene egy új, különálló alkalmazást bevezetniük erre a célra, ugyanakkor ez is eléggé biztonságos, hiszen végponttól végpontig terjedő titkosítást alkalmaz.

Pontosabb információkat nem tudni, de a szóbeszédek alapján már 2016 folyamán tovább bővítheti a kaliforniai vállalat a saját szolgáltatását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisz - 2015.11.16. 12:56

    Nah vegre…hetek ota varom!!

Szólj hozzá Te is!