Megérkezett az új Apple Music rivális, a YouTube Music

HusztiD 2015.11.13. 08:51 Egyéb, Programok 1 db 638

youtube-music

Az ígéreteknek megfelelően a YouTube is beszállt a zenestreamingelő szolgáltatókhoz, hiszen már az elmúlt hónapban bejelentették, hogy érkezik a YouTube Music. Az új alkalmazás ugyanazt kínál, mint a többi riválisa, hiszen zenéket kereshetünk, különféle állomásokat hallgathatunk, illetve zenei ajánlatokat kapunk az applikációtól. Mindezt YouTube módra.

A nemrég bevezetett YouTube Gaming-hez hasonlóan ez sem teljesen új szolgáltatás, mivel a Google csak új köntösbe ültette a videómegosztó kontentjeit. A leírás alapján új, zenecentrikus megoldást alkottak meg, ahol sokkal könnyebben tájékozódhatunk a YouTube kínálatából. Azonban mint azt a webes felületen megszokhattuk, nem mindig eredeti videóklippeket kapunk a zenékhez, hiszen vannak rajongói feltöltések is, amit simán lejátszik az alkalmazás.

Az applikáció ingyenesen tölthető le az amerikai App Store-ból, s kezdetnek egy 14 napos próbaidőszakot kapunk. Amint ez letelt, lehetőségünk lesz feliratkozni az előfizetésre. Arról egyelőre nem tudni, hogy mikortól válik nemzetközileg is elérhetővé az alkalmazás. Ti előfizetnétek rá, vagy inkább marad az Apple Music vagy Spotify egyike?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. strucc007 - 2015.11.13. 09:36

    Nekem amazon Prime Music-om van, de csak azért, mert ingyé jár a Prime mellé. Amúgy inkább a CD/vinyl híve vagyok, az szépen néz ki a polcon ;) Évente kb 300 EUR-t költök zenére, és amíg lesz fizikai médium, a streaming nálam labdába se rúghat.

Szólj hozzá Te is!