Mennyire faragták kemény fából az iPad Pro-t? Ejtési és hajlítási teszt

HusztiD 2015.11.12. 11:06 Apple, iPad, Videók 0 db 870

ipadprobend

Lassan már hagyományosnak nevezhető az a dolog, mikor egy vállalat kiadja egy új termékét, melyre a YouTuberek azonnal lecsapnak, hogy megnézzék, mennyire faragták kemény fából. Ez a nap már csak az iPad Pro-ról szól, így a megjelenése kapcsán az új tabletet is sikerült az EverythingApplePro csapatának elkapnia, akik pont erre keresték a választ.

A videó első felében ejtési tesztnek vetik alá az új táblagépet. Mint a felvételben is elhangzik, azért ejtik megközelítőleg egy méterről, ugyanis ennél magasabbról nem gyakran fogják leejteni az emberek. Próbálták a hátoldalára, oldalára, illetve kijelzővel lefele ejteni, de szemmel láthatóan nem okozott nagy kárt az esés. Viszont kipróbálták majdnem 2 méteres magasságból is, itt azonban már teljesen működésképtelenné vált az új készülék.

Persze a nagy érdekeltségű bend teszt sem maradt el. Minél nagyobb egy dolog, annál könnyebben hajlítható. Az Apple ezzel tisztában van, így sikerült egy olyan tabletet megalkotniuk, ami ugyan hajlítható, de nehezen. A videóban is elhangzik, hogy nem kell félni attól, hogy idővel elgörbül a készülékünk, hiszen ahhoz nagy nyomást kell rá mérni.

Ezektől függetlenül nem árt, ha az újdonsült iPad Pro tulajok minél jobban vigyáznak az új készülékeikre, nehogy baj érje őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!