Androidra is megjelent az Apple Music!

HusztiD 2015.11.11. 15:00 Apple, Apple Music 0 db 216

apple-wwdc-2015-pressshot-apple-music-other-1086x724

Tegnap esti órákban megjelent az Apple Music Androidos változata. Korábban már hallhattunk róla, hiszen Tim és csapata ígéretet tett, hogy iOS után idővel a Google rendszerére is elérhetővé teszik a nyáron megjelent alkalmazásukat, amely azóta 15 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet, amiből 6,5 ténylegesen fizet a szolgáltatásért.

Az újdonsült Apple Music app már elérhető a Google Play áruházban és Android 4.3 szükségeltetik a futtatásához. A hivatalos információk szerint a program Kína kivételével minden olyan országban elérhető, ahol az Apple iOS-en is útjának engedte a szolgáltatását. Itt is ugyanazokban a konstrukciókban fizethetnek elő a szolgáltatásra, hallgathatnak Beats1 rádiót, illetve hozzáférést kapnak az Apple Connect funkcióhoz is a droidosok.

1435697293_Apple-Music

Természetesen a Google rendszerét használó emberek számára is elérhető a három hónapos próbaidő, ami után ők is 9,99 dolláros (avagy eurós) áron fizethetnek elő, míg a családi csomag itt is 14,99-be kerül. Érdemes megjegyezni, hogy az Apple Music egy béta változatát adta ki a kaliforniai vállalat, ami annyit takar, hogy egyelőre nem nézhetőek videók, továbbá a családi előfizetéshez szükség lesz egy Mac vagy iOS készülékre.

Nem ez az Apple első alkalmazása a Google Play áruházban, hiszen szeptember folyamán már megjelent a Move to iOS. Mint arról beszámoltunk, felhasználók ezrei kezdtek el trollkodni, melynek köszönhetően 2,1-es átlagra minősítették le az applikációt. Jelenleg 6170 darab felhasználótól 3,1-es értékelést kapott az Apple Music. Eddig úgy tűnik, hogy itt már jóval kevesebben trollkodnak, de várjuk ki a végét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!