Hamarosan elfelejthetjük a notebookokat?!

HusztiD 2015.11.10. 11:47 Apple, iPad, Kiemelt hírek, Tim Cook 5 hozzászólás 506

Ipad-pro-780x585

A tegnapi nap folyamán már megtudhattuk az Apple közleményéből, hogy szerdától előrendelhetővé válik az új iPad Pro, ugyanezen a héten egy kicsivel később pedig megvásárolható lesz. Ennek kapcsán a vállalat vezérigazgatója, Tim Cook interjút adott a The Independent-nek és a The Telegraph-nak egyaránt, melyből nagyon érdekes dolgokat tudhattunk meg.

“Azon gondolkodom, hogy ha a PC-t nézzük, akkor miért vásárolnának többé PC-t az emberek? De tényleg, miért vásárolnának egyet?”

“Igen, az iPad Pro sok-sok ember számára fogja a notebookokat és az asztali gépeket helyettesíteni. Elkezdik használni, majd arra a következtetésre jutnak, hogy egyéb dologra nincs szükségük, csupán a telefonjaikra.”

MacBook-iPad-Pro

Cook továbbá azt is elmondta, hogy a tablet népszerű lesz a művészek körében is, ami ugyanakkor az Apple Pencil elengedhetetlen használatát fogja eredményezni.

“Nincs szükségünk egy stylusra, ezért alkottuk meg az Apple Pencilt. A hagyományos stylus vastag és nagy a késleltetése, amit akkor érzel igazán, amikor rajzolsz. Egy ilyen eszközzel nem rajzolhatsz csak úgy. Szükséged lesz egy olyan eszközre, ami úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy ceruza. Nem próbáljuk meg helyettesíteni az ujjainkat, inkább kiegészítjük azt egy ceruzával”

Az iPad Pro holnaptól válik előrendelhetővé, péntektől pedig bárki megvásárolhatja. Természetesen a tablettel együtt érkeznek a hivatalos kiegészítők is, mint az Apple Pencil vagy a Smart Keyboard. Pontos árakról a holnapi nap folyamán tájékozódhattok.

Ti mit gondoltok? Szerintetek mekkora rá az esély, hogy az iPad Pro felkavarja az állóvizet?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Scott - 2015.11.10. 11:51

    Ha OSX lenne rajta akkor igen .

  2. Koroncz János - 2015.11.10. 15:59

    Nem jelentősen:))

  3. Lacika54 - 2015.11.10. 17:00

    A fent közölt bal oldali képen úgy néz ki mintha OSX lenne rajta…….

  4. Istvan - 2015.11.10. 17:52

    Mivel az 1 MacBook…… :)

  5. Hunor - 2015.11.12. 02:55

    Ez marhasag. Mind2re szukseg van. Van aki OSX-t hasznal , van aki csak IOS. Marhasag lenne kivenni a Macbook-ot. Nekem egy Macbook szimpatikusabb mint egy tablet!

Szólj hozzá Te is!