Indiában is kapható az Apple Watch, hamarosan Apple Store is nyílhat

HusztiD 2015.11.09. 09:53 Apple, Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 158

apple-watch-trio-new

Az utóbbi időben már nagyon sokat hallhattunk Indiáról az Apple kapcsán. Nem olyan régen Tim Cook találkozott az ország miniszterelnökével, Narendra Modival, ahol olyan dolgokról esett szó, mint a hivatalos almás boltok megnyitása, az Apple Pay vagy éppen a frissen megjelenő iPhone 6s és 6s Plus.

Egy hónappal az új telefonok piacra kerülése után Indiában is megjelent az Apple Watch, melyet az Apple hivatalos viszonteladóitól vásárolhatnak meg az emberek. Természetesen mind a 38 és 42 mm-es modell elérhető arany, rozéarany, asztoszürke és ezüst színben, továbbá rendelhető a 18 karátos rozé és sima arany óra is. Ezen felül szinte az összes szíj beszerezhető a készülékekhez, amit az Apple kínál.

 A Times of India értesülései szerint pedig hamarosan bemutatkozhat az első hivatalos Apple Store. Mint azt már tudjuk, az országban csak akkor nyithat egy vállalat saját üzletet, amennyiben a indiai piacon gyártatja le a termékéhez szükséges anyagokat. Az információk szerint az almások több hivatalos személyiséggel is találkoztak, várhatóan hamarosan megnyithatja kapuit az első hivatalos üzletük.

roy-zipstein-apple-shanghai-01

Az almások egyébként a Croma elektronikai üzletlánccal kötöttek egyezséget, melynek keretein belül hat új hivatalos viszonteladói üzlet nyitottak. Ebből öt Mumbai különböző területein lesznek megtalálhatóak, míg a maradék egy Jayanagarban. Annak ellenére, hogy nem hivatalos Apple Store-okról beszélünk, szinte ugyanolyan, mintha a kaliforniaiak nyitották volna: szakképzett eladók alkotják, ikonikus fa bútorzatok díszítik és minden termékből vannak kiállított demo darabok is.

Nagyon úgy tűnik, hogy Kína után Indiára számít az Apple, mint az egyik nagy potenciált rejtő országra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!