Minden eddiginél hatalmasabb Campus épülhet San Joséban

HusztiD 2015.11.05. 09:55 Apple, Egyéb 1 db 153

Apple-Campus-2-780x352

Nem unatkoznak az almások, hiszen a legutóbbi hírek szerint újabb fába vágták a fejszéjüket. Ezúttal Észak San Joséban  kívánnak terjeszkedni, hiszen egy 385 ezer négyzetméternyi építési területet vásároltak. Ha viszonyítani szeretnénk, akkor ez körülbelül egyharmaddal nagyobb, mint a Campus 2 területe, ami szintén hihetetlenül óriásinak számít.

Korábban már felmerült, hogy az Apple érdekelt lehet San Joséban egy 138 millió dolláros üzletben, azonban úgy néz ki, hogy most az év vége előtt nem sokkal ténylegesen szert tettek az új területre. A város bizottsága kifejtette, hogy az Apple úgy használhatja a rendelkezésre álló területet, ahogy akarja. A hírek szerint exkluzív joguk van a következő tizenöt évre, ugyanakkor nem kötelezik őket, hogy felhúzzanak valamilyen építményt.

Egyéb információt nem tudhattunk meg, de nem kizárt, hogy az elkövetkezendő hetek folyamán többet hallhatunk a dologról. Nem olyan régen San José kapcsán már napvilágot látott egy erős pletyka, amely szerint egy új Campus-t építhetnek, de erre egyelőre ne vegyen senki sem mérget. Viszont érdekes belegondolni, hogy mit kezdhet az Apple egy ekkora területtel, hiszen több, mint 30 százalékkal nagyobb az új terület, mint ahol a Campus 2 terjeszkedik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gábor - 2015.11.06. 06:29

    Talán az Apple Car miatt vásárolták …

Szólj hozzá Te is!