Az Apple visszautasította Adele új albumának értékesítését

HusztiD 2015.11.02. 11:30 Apple Music, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 486

adele-25-1200x630-c

A legutóbbi értesülések szerint az Apple visszautasította Adele ajánlatát új albuma, a 25 kapcsán. A brit énekesnő képviseletében a William Morris Endeavor ügynökség állt, akik azzal a kéréssel keresték fel az almásokat, hogy 30 millió dollárral szponzorálják Adele turnéját, miután megjelent új nagylemeze.

Az Apple ugyan szokott szponzorálni zenekarokat, azonban tized akkora összeggel szoktak beszállni a támogatásba, mint amennyit az ügynökség kért. A dolog érdekessége, hogy a marketingcsapat azt szerette volna, ha a kaliforniaiak fizikális, azaz kézzel fogható Adele CD-t árusítanának az Apple Store-okban. Az énekesnő és csapata kicsikét lemaradt, hiszen az Apple már évek óta nem árul DVD meghajtóval szerelt gépeket, ugyanakkor most, 4 hónapja indították útjára a zenei szolgáltatásukat, az Apple Music-ot.

adele_25_by_camboheyes-d7h9xe2

A brit énekesnő nemrég adta ki Hello című számát, amely annyira nagy népszerűségre tett szert, hogy 24 óra alatt megdöntötte a Vevo eddigi rekordját. Egészen pontosan 27,7 millió megtekintést könyveltek el a legelső nap leforgása alatt.

Hogy végül mi lesz a dolog kimenetele, illetve hogy a két fél megegyezik-e másabb feltételekkel, az egyelőre nem biztos. Mindenesetre, ha sikerül nyélbe ütni az üzletet, akkor biztosan láthatunk egy Adele féle exkluzívitást az Apple Music-ban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. strucc007 - 2015.11.02. 14:18

    Szerintem nem maradtak le semmiről. A CD eladások még most is elég komolyak az Adele féle előadók esetében.

Szólj hozzá Te is!