Gravity – újabb iPhone féle digitális mérleg

HusztiD 2015.10.30. 13:46 iOS, Programok 4 db 6,740

apple-3d-touch-scale

A napok folyamán már beszámoltunk, hogy akár mérlegként is befoghatóak az új iPhone 6s és 6s Plus készülékek. Mint ekkor kiderült, az alkalmazást nem fogadta el az Apple, hiszen visszautasították az App Store-ból, ezért Cydiából tölthető. Egy újabb fejlesztő, Ryan McLeod is elkészült egy hasonló applikációval, amely már azt is meghatározza, hogy mekkora súlyt helyezünk rá.

Ryannak is hasonló ötlete támadt, így elkészítette a Gravity appot, amely a 3D Touch kijelzőn alapszik. A másik alkalmazáshoz annyi a különbség, hogy ez nem százalékosan, hanem grammban mér, méghozzá meglehetősen pontosan. A fejlesztő megpróbálta felvenni az Apple-lel a kapcsolatot, hogy az App Store-ban megjelenjenhessen a Gravity, azonban az almások elutasító választ adtak. Hogy ennek mi a pontos oka, azt nem tudni, de vélhetően az is szerepet játszik, hogy egy ilyen app által könnyen megrongálhatják a kijelzőt a felhasználók.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. H@m! - 2015.10.30. 13:51

  A kábitoszer kiporciozására való használat miatt nem engedik inkább szerintem ;)

  • HusztiD - 2015.10.30. 15:28

   Nem kell mindig rosszra gondolni! Aki évek óta azzal kereskedik, annak már megvannak a saját módszerei, mérőeszközei, így biztos nem egy telefonnal fogja lemérni. Pluszban az Apple-t inkább az érdekli, hogy véletlenül betört, nem megfelelő használatból eredő törés miatt ne vigyék vissza a telefont

 2. H@m! - 2015.10.30. 17:37

  Nem rosszra gondolok!! Csak megprobalok Amerikai fejel gondolkodni. Bluetooth is jogvedelmi perek megelözése miatt van tiltva telefonok közötti fájlcserélés. Ezért mem támogatja az apple. Az hogy más segéd program /viber,face messenger/-el lehet , ott a szoftver viszi a balhét nem ök. Szoval ott mindenki perel mindenért. Szerintem ezért sem támogatják a mérleg funkcios alkalmazást. De biztos van benne az is hogy sérülhet a kijelző. De ezt az alap garancia szerzödésbe simán tudják rögziteni. Samu is a vizállóságra nem ad garit. Pedig ugy reklámozza!!! Szoval én hiszem hogy a kábitoszer kimérés esetleg értékesités közbenni csekkolás miatt se engedik.

 3. Sanyi - 2015.10.31. 15:06

  Mogyuk arany mèrèsre megfelelo lehet

Szólj hozzá Te is!