Érdekes dolgokat mondott Eddy Cue az Apple TV-ről

HusztiD 2015.10.30. 17:29 Apple, Egyéb, Videók 1 db 351

screen-shot-2015-10-29-at-11-11-56-am

Eddy Cue, az Apple internetes szoftverek és szolgáltatásokért felelős alelnöke újabb érdekes dolgokat osztott meg a ma megjelent negyedik generációs Apple TV kapcsán. A CNN Money-nak adott interjújában mesélt egy kicsit a szoftverről, illetve a benne rejlő lehetőségekről.

Elmondta, hogy idővel a nagyobb csatornák készíthetnek interaktív appokat, amivel közelebb hozhatják a felhasználókat az élő adáshoz. Például egy elő műsorban az emberek kifejthetik véleményüket egy tetszik vagy nem tetszik funkcióval, ami akár egészen új irányba viheti el az élő műsorokat. Továbbá elárulta, hogy az Apple TV jelenleg inkább egy kiegészítő, minthogy lecserélje a hagyományos kábeles megoldást, de ugyanakkor egy gombnyomásra feliratkozhatunk akár az HBO-ra is.

A második videóban az Apple TV ökoszisztémájáról esett szó, ahol Eddy elmondta, hogy a legjobb dolog az, hogy még ők maguk sem tudják, hogy milyen nagyszerű programokkal állhatnak elő a fejlesztők a jövőben. Amit Jobs anno hobbinak indított, abból lassan egy forradalmi dolog nőtt. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az ezidáig 20 milliónál több eladott Apple TV.

Az új Apple TV már megrendelhető az Apple oldaláról 56 990 (32 GB) és 76 990 (64 GB) forintos áron.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sohi - 2015.10.30. 18:40

    Plex működik rajta, az előző apple tv-n nem volt.

Szólj hozzá Te is!