Nagyon jó az idei Apple TV fogadtatása a tech szakértők részéről

HusztiD 2015.10.29. 15:30 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 552

newappletv-800x685

Hétfőtől már nálunk is előrendelhető az új Apple TV, holnaptól pedig hivatalosan is megvásárolható a legújabb almás termék. Ennek kapcsán a nagyobb külföldi hírportálok készítettek beszámolót, melyekből összeszedtük, hogy milyen véleménnyel vannak a szakértők az új set-top box kapcsán.

A BuzzFeed szerint az új készülék egyik legnagyobb újdonság a Siri távirányító, amely drasztikus előrelépést jelent a korábbiakhoz képest. A touchpad meglepően pontos, ugyanakkor könnyű kezelni, ha filmnézés közben használjuk. Ugyanakkor úgy hiszik, hogy az univerzális keresőnk, Siri-t már nagyon régóta várták a korábbi Apple TV felhasználók, hiszen rendkívül segítőkész és hasznos.

appletvappstore-800x499

A The Verge is kifejtette véleményét, akik szintén élvezték az új készülék adta lehetőséget. Nagyszerű az új almás set-top box, azonban sok korlátozással jár. Például a Siri egyelőre csak kevés szolgáltatót támogat, mint például a Netflix, iTunes, Hulu, HBO vagy a Showtime. Az eddig bemutatott játékokat pedig úgy jellemezték, mint hatalmas iPhone appok lennének. Természetesen az idő előrehaladtával több és szórakoztatóbb alkalmazások készülhetnek.

A Mashable csapata is levonta következéseit a negyedik generációs Apple TV-vel kapcsolatosan, akik szerint extrém egyszerű és könnyű használni az új terméket, főleg akkor, ha rendelkezünk egy iPhone-nal amin az iOS 9.1 fut. Egy HDMI és tápkábellel egyszerűen életre kelthető a set-top box, majd Bluetooth segítségével csatlakoztathatod az iPhone és iPad készüléket, ahol akár az iCloud és iTunes fiók adatokat oszthatsz meg a készülékeddel.

A Blue Velvet csapatának is elnyerte tetszését, hiszen Siri által sok mindent csinálhatunk. 30 másodperccel visszatekerhetünk, megkérdezhetjük tőle, hogy ki rendezte az adott filmet, vagy akár azt is, hogy mit mondtak az adott jelenetben. Egyértelműen a megújult Siri nyerte el a tetszésüket.

Ti mit gondoltok? Beruháztok az új Apple TV-re?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Zoli - 2015.10.29. 23:00

    Majd, ha megtanul magyarul!!

  2. blasyus - 2015.10.31. 09:47

    Nagyon szuper készülék a távirányító állat a síri teljesen ok persze angolul játék papok pl teniszezni nagyon érzékeny a legapróbb mozdulatra is :) vagy épp autóversenyezni nagyon jó persze nem árt egy nimbus conroller is Xbox al nem működik

Szólj hozzá Te is!