Újabb országokba érkezik az Apple Pay

HusztiD 2015.10.28. 12:55 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 557

apple-pay-amex-21-e1439219800289

Az Apple Pay szolgáltatást még tavaly októberben vezette be az Apple, ami egyelőre csak Amerika szerte volt elérhető. Idén nyáron már az Egyesült Királyságban is bevezették, de úgy néz ki, hogy az év vége előtt újabb két országban, Kanadában és Ausztráliában is debütál az almások fizetési eljárása.

Az idei év végére ugyan már négy ország lesz, ahol alkalmazható az Apple Pay, de 2016-ban még biztosan elrajtol Spanyolországban, Szingapúrban és Hong Kongban. Pontosabb dátumokat nem osztottak meg a nagyérdeművel, de vélhetően nem kell sokat várnia a másik három országnak sem. Amit viszont érdemes megjegyezni, hogy egyelőre csupán az American Express ügyfelek élvezhetik majd az Apple Pay szolgáltatásait, de idővel vélhetően több bank is beáll az almások mellé az új országokban.

Arról továbbra sincs hír, hogy hozzánk Magyarországra mikor jut el az Apple Pay.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. strucc007 - 2015.10.28. 13:01

    Szerintem az Apple Pay egy nagy bukta. Lassan terjed, és emiatt nem is nagyon fog elterjedni.

    Továbbá, a még nem támogatott országokban, miért nem lehet egyszerűen az NFC csipet kihasználva a bankkártya adataimat beimportálta a telefonomat használni fizetésre? Miért korlátoz az Apple olyan helyeken, ahol nincs is értelme?

  2. Krisz - 2015.10.28. 15:13

    Bukta:)
    Hat magyarorszagon persze hogy bukta!!!
    Ahol en elek minden nap hasznalom majdnem mindenhol van terminal es a bankartyakat tamogatja.

Szólj hozzá Te is!