Siri megmakacsolja magát a zenével kapcsolatos kérdéseinkre

HusztiD 2015.10.27. 14:25 Apple, Apple Music, iOS 2 hozzászólás 421

ios-9-siri

Úgy tűnik, hogy az Apple személyi asszisztense nem válaszol bizonyos kérdéseinkre. Főleg akkor nem, ha zenéről van szó, ugyanis bármilyen zenével kapcsolatos kérdést teszünk fel Siri számára, nem fog válaszolni, csupán akkor, ha rendelkezünk érvényes Apple Music előfizetéssel.

Bizonyára többen is használjátok Sirit, hiszen általa gyorsan választ kaphatunk bármire. Ha nincs Apple Music előfizetésetek és felteszitek számára angolul a kérdéseket, hogy mik az aktuális slágerek, vagy milyenek az aktuális toplisták, akkor Siri nem válaszol. Vagyis igen, csupán elmondja, hogy amíg nincs érvényes előfizetésed, addig nem tudja megmondani a választ. Sőt, ez még tovább megy, hiszen ha olyat kérdezel, hogy 1983 márciusában mik voltak az aktuális slágerek, akkor is hasonlókat mond. Viszont ha van előfizetésed, akkor akár lejátssza neked az egykori slágereket.

Persze nem mindent Siri által keresünk, de azért mégis zavaró, hogy ezt csinálja velünk az Apple. Talán ezzel a lépéssel kezd túlzásba menni a szolgáltatás, hiszen szinte már ráerőltetik a felhasználókra az előfizetést.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrick - 2015.10.27. 18:33

    Ez igy eleg hülyén hangzik. Hogy ránk akarja erőltetni az Apple a szolgáltatást.. Aki akarja használja, aki nem, az meg nézze meg a neten h éppen mi volt az aktualis zene a 80as években.

  2. Henderson - 2015.10.27. 19:09

    Kösz szépen. Épületes hozzászólás volt.

Szólj hozzá Te is!