YouTube Red – jövőhéten érkezik, de szívatják az iOS felhasználókat

HusztiD 2015.10.22. 11:55 Egyéb, Programok 5 db 753

YouTube-red-780x420

A tegnap este folyamán a Google bejelentette a régóta pletykált reklámmentes szolgáltatását, a YouTube Red-et. Az alkalmazás teljesen megegyezik a mezei YouTube applikációjával, csupán annyi a különbség, hogy havidíj ellenében teljesen reklámmentesen élvezhetjük, pluszban kapunk egy pár extra funkciót.

A szolgáltatás havidíja 9,99 dollár lesz – abban az esetben, ha Androidról fizetünk elő. Ha iOS készülékkel rendelkezünk és arról szeretnénk feliratkozni a szolgáltatásra, akkor egy kicsivel jobban bele kell nyúlni a zsebünkbe, hiszen 30 százalékkal kérnek el többet ugyanazért a szolgáltatásért. Szám szerint ez 12,99 dolláros havidíjat jelent. Természetesen nem derült ki a dolog miértje, de jogosan érezhetik átverve magukat az Apple felhasználói.

Ha előfizetünk a szolgáltatásra, akkor nem csak reklámmentességet kapunk, hanem olyan funkciókat, mint az offline lejátszás lehetősége, vagy a háttérben való aktivitás. Utóbbi azért jó, mivel ha zenét hallgatunk és kilépünk az alkalmazásból, akkor az nem fog elhallgatni, ahogyan azt már a jelenlegi YouTube appnál megszokhattuk. A YouTube Red előfizetői egyébként a Google Play Music szolgáltatásra is automatikus előfizetést kapnak. Továbbá jövőre érkezik a YouTube Music, ami hasonló lesz az Apple Music-hoz streaming szolgáltatásához.

A Google új szolgáltatása egyelőre Amerikában lesz elérhető október 28-tól iOS és Android rendszerekre. Természetesen más országokban is elrajtol a YouTube Red, azonban erre várni kell, hiszen pontosabb információkat egyelőre nem közöltek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. Dr. Csok - 2015.10.22. 15:46

  A YouTube egyszerűen nem zenehallgatásra való.

 2. iMonster - 2015.10.22. 20:19

  Reklám csak reklám… ha nem akarod a sok szart nézni akkor fizess :) vicces

 3. Szabo Laszlo - 2015.10.22. 22:21

  Youtube+ nevu app a cyd… Szoval a hozza erto felhasznaloi reteg konnyeden megoldja problemat a ja•ilbrèkkel.

 4. Bndgs - 2015.10.22. 23:33

  30% az appstore sápja minden rajtuk keresztül bonyolított tranzakcióra vonatkozóan. Androidon a Google magának nem számolja azt fel. De iOS-on azt le kell tejelnie az apple-nek. Így valójában a két platformon csak az a különbség, hogy a júzer többet fizet, de a lényeg, hogy a google nyeresége és bevétele azonos mindkét helyről…

 5. Gery - 2015.10.25. 12:01

  Vártam ezt a szolgáltatást és elő is akartam ráfizetni de ennyiért nem kell! Én azt hittem hogy ez fiókhoz lesz kötve és minden bejelentkezett eszközön érvényes lesz. =(
  Zenehallgatásra valóban pocsék minőség !

Szólj hozzá Te is!