Hét új Apple Watch reklám érkezett

HusztiD 2015.10.22. 09:55 Apple, Apple Music 1 db 250

screen-shot-2015-10-21-at-8-25-08-pm

Tegnap este folyamán megkaptuk az Apple Watch legújabb frissítését, a WatchOS 2.0.1-et ami mellé az iOS 9.1 és OS X 10.11.1 rendszereket is kiadta az Apple. Nem sokkal ezután újabb reklámokat töltöttek fel a hivatalos YouTube csatornára, melyek az almás okosórát hivatottak népszerűsíteni. Egyébként két hete kaptunk hat reklámot, melyben már bemutatták az Apple Watch-csot, de úgy tűnik, hogy ennyinél nem álltak meg, hiszen újabb hét darab, 15 másodperces promóciós anyagot adtak ki magyar idő szerint késő este.

Az első felvételben egy R&B énekes, Leon Bridges kéri meg Sirit, hogy játsszon egy 80-as évekbeli zenét, amire főszereplőnk azonnal táncra perdül.

A másodikban egy szerelmes párra fókuszáltak, akik az új okosórát viselik. A leányzó értesítést kapott az Ubertől, de könnyedén figyelmen kívül hagyta, hiszen inkább a barátjával töltené az időt.

A következőben az Apple Watch sokoldalúságát mutatják be, melyben egy fiatal nő cserélgeti a ruháit, hiszen nem tudja mit vegyen fel. Ezzel együtt az óra karkötőit is váltogatja, köszönhetően a sokoldalúságának.

A negyedik reklámban egy zongorista van a középpontban, aki gyakorlás közben egy eBay értesítőt kap, hogy rálicitáltak. Tovább folytatja a játékot, miközben a órán keresztül új licitet tesz a termékre.

Az ezt követő felvételen az utazás kerül középpontba, ahol ehhez kapcsolódóan prezentálják az Apple Watch funkcióit, hiszen a szereplő egyenesen a csuklójáról vásárolja meg a repjegyet.

A Skate című videó az Apple Pay-t promózza, hiszen általa akár egy fagyit is vásárolhatunk az elfogadóhelyeken.

Az utolsóban pedig a mozgás kerül előtérbe, amivel az Apple Watch egyik fő funkcióját, az Activity-t prezentálják.

Melyik tetszett legjobban az új Apple Watch reklámok közül?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Patrick - 2015.10.22. 21:00

    Mindegyik qrvajo lett :)

Szólj hozzá Te is!