Megjelent a Guitar Hero Live!

HusztiD 2015.10.21. 09:30 Játékok 0 db 487

guitar-hero-live-ios-1

A nagy népszerűségnek örvendő Guitar Hero ezúttal ellátogatott az Apple iOS eszközeire is. Tegnap késő délután nem csak az almás eszközökre, hanem az új generációs konzolokra, a PS 4-re és Xbox One-ra is egyaránt tiszteltét tette.

Kezdjük rögtön a jó hírrel. Az alkalmazást ingyenesen tölthetitek le az App Store-ból, azonban csupán két számot tartalmaz. A rossz hír, hogy az összes többiért fizetni kell. Ha a kínálatban lévő összes zeneszámra szeretnénk lecsapni, akkor alkalmazáson belüli vásárlások által összesen 50 dollárt kell lecsengetnünk. Fogalmazhatunk úgy, hogy ingyenesen a demó verziót szerezhetitek be, míg a teljesért majdnem 14 ezer forintot kell leperkálni.

Ha hajlamosak vagyunk ennyit fizetni, akkor 200-nál is több zene áll a rendelkezésünkre. Magát a játékot egyébként kétféleképpen irányíthatjuk: hagyományosan a kijelző által, vagy beszerezhetjük hozzá a videóban látható gitárt-kontrollert, ami 99 dollárba kerül. Egyelőre nincs hír, hogy hazánkban mikortól lesz kapható a kiegészítő.

Az alkalmazás egyelőre az amerikai, ausztrál, japán és új-zélandi App Store-ban érhető el. Az információk szerint hamarosan több országban is megjelenik az alkalmazás.

Mit gondoltok? Ki az aki kipróbálja közületek a Guitar Hero Live-ot? Illetve mennyire tartjátok túlzásnak az 50 dolláros árat ahhoz, hogy a teljes játékot kapjátok meg cserébe egy okostelefonra?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!