Hihetetlenül nagy a koreaiak érdeklődése az iPhone 6s iránt

HusztiD 2015.10.21. 15:01 Apple, iPhone 0 db 220

screen-shot-2015-04-14-at-11-06-45-am

Lehet, hogy Korea a Samsung és LG hazája, de az Apple-nek sikerült megelőznie mindkét riválisát saját országukban. Ugyan még nem indult meg Dél-Koreában az iPhone 6s és 6s Plus értékesítése, hiszen erre csak holnapután kerül sor, viszont előrendelésben hihetetlen számokat produkáltak az ázsiai lakosok.

A beszámolók szerint összesen 3 szolgáltató árulja az Apple új telefonjait. Közülük a KT beszámolójából kiderült, hogy az első (kapaszkodjatok meg) egy percben 10 ezer telefonra adták le az előrendelést. 10 perc után már 50 ezernél jártak, ami után leállították az előrendeléseket, ugyanis nem bírták feldolgozni a rengeteg igényt. Később ugyan helyrehozták a hibát, s újra előrendelhetővé vált az okostelefon.

Mint kiderült, a szolgáltatónál nem készültek ekkora tömegre, hiszen úgy gondolták, hogy fél óra alatt adnak el annyit, amennyit a valóságban 10 perc alatt sikerült. Azt is megtudhattuk, hogy meglepően népszerű volt a rozéarany modell, hiszen sokat adtak el belőle előrendelésben. Pontos számokat, illetve arányokat nem mondtak ezzel kapcsolatosan.

Érdekességképpen a Samsung nemrég jelentette be a rózsaszín Galaxy Note 5 készülékét, ugyanakkor az iPhone 6s rajt előtt vitte lejjebb a csúcskészülékének az árát saját országukban. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az almások ismételten kitettek magukért, hiszen hihetetlenül nagy érdeklődésre tettek szert Koreában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!