Október 29-én nyitja meg kapuit a világ legnagyobb Apple Store-ja!

HusztiD 2015.10.15. 14:30 Apple, Egyéb 1 db 310

dsc_0797-780x520

A keddi nap folyamán már szó esett az Egyesült Arab Emírségről, hiszen kiderült, hogy az Apple-t választották a legintimebb márkává annak ellenére, hogy még nem rendelkeznek egyetlen egy Apple Store-ral sem. Korábban ugyan hallhattunk pletykákat, hogy Dubajban nyílhat meg az első almás üzlet, azonban pontosabb adatokat nem tudtunk ezzel kapcsolatosan. A legfrissebb információk szerint két hét múlva nem egy, hanem rögtön két bolt nyílik az Arab Emírségekben.

Az első a Dubajban lévő Mall of the Emirates bevásárlóközpontban kap helyet, amit október 29-én, délután 4 órakor nyitnak meg. A második az Abu Dhabiban található Yas Mallban lesz, ami ugyanezen a napon este 7-től várja vendégeit. Tim Cook még tavaly februárban járt az alábbi két városban, ahol az akkori pletykák szerint két új üzlet megnyitását tervezték. Másfél év elteltével beigazolódtak a találgatások, mostantól az Emírségekben is lesznek hivatalos almás kereskedések.

A világ eddigi legnagyobb üzlete egyébként a londoni Covent Gardenben található meg, ahol egy háromszintes Apple Store kapott helyet, melynek mérete 3700 négyzetméter. A hírek szerint a Mall of the Emiratesben lévő bolt ennek az egynegyedével lesz nagyobb, hiszen megközelítőleg 4600 négyzetméteren terül el. Érdemes hozzátenni, hogy az Apple ezzel a lépésével egy olyan bevásárlóközpontban fog helyt kapni, ahol rengeteg egyéb luxusmárka található meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Koroncz János - 2015.10.15. 16:02

    Na azért a Müncheni sem rossz

Szólj hozzá Te is!