Kérdésed van az Apple Music-ot illetően? Az Apple segít!

HusztiD 2015.10.15. 11:30 Apple, Apple Music 2 hozzászólás 188

apple-music-help

Tovább terjeszkedik az Apple a szociális oldalakon, ugyanis a tegnap késő délutáni órák folyamán elindult a vadonatúj AppleMusicHelp Twitter fiók, ahol mindenféle Apple Music-kal kapcsolatos kérdésre válaszolnak, illetve nyújtanak segítséget. A fiókot a hét minden napján, ottani idő szerint reggel 6-tól este 8-ig kezelik, ami a mi időzónánkhoz viszonyítva délután 3-tól másnap hajnal 5-ig üzemel. Az információk alapján az Apple munkatársai figyelik a felhasználói fiók említéseit, hogy megpróbálják megoldani az emberek problémáit. A szolgáltatás természetesen ingyenes, de kizárólag az Apple Music-kal kapcsolatos kérdésekre fognak válaszolni.

Úgy tűnik, hogy a szolgáltatásuk kapcsán az Apple mindent megtesz annak érdekében, hogy az előfizetőik kedvében járjanak. Érdemes megemlíteni, hogy szeptember elején a játékok számára is létrehoztak egy külön fiókot, ahol mindenféle játékról adnak hírt, írnak tesztet, illetve egyéb módon emelik ki őket.

Ettől eltekintve az Apple még mindig hiányt szenved a saját, hivatalos Twitter fiókját illetően. Természetesen már korábban lefoglalták a felhasználói profilt, azonban a kezdetek óta inaktív státuszban áll. Lehet, hogy következőnek a hivatalos Twitter oldalukat élesztik fel?!

Aki bármiféle kérdéssel vagy panasszal rendelkezik, az Twitteren az AppleMusicHelp csapatától kaphat választ.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Mátyás - 2015.10.15. 15:17

    arról ti tudtok bármit, hogy magyar accounthoz apple musicon belul mikorra várható a beats one radio? ha nem, felteszem ott is ezt a kérdést :) köszönöm!

    • HusztiD - 2015.10.15. 19:21

      Egyelőre semmit sem tudni róla. Véleményem szerint egy jó ideig még biztos várhatunk rá.

Szólj hozzá Te is!