Az Apple a legintimebb márka az Egyesült Arab Emírségekben

HusztiD 2015.10.13. 14:30 Apple, Egyéb 0 db 232

dsc_0797-780x520

Bár hivatalos Apple Store-ral egyelőre nem rendelkezik az Egyesül Arab Emírség, ennek ellenére az emberek nagyon szeretik az almás márkát. Készült egy új felmérés, melyben azt vizsgálták, hogy az érzelmek hogyan befolyásolják a vásárló és a márka kapcsolatát, illetve azt, hogy kik voltak azok a vállalatok, akiknek sikerült ezt elérnie.

A tanulmányban összesen 6 ezer ember vett részt, akik összesen 52 ezer márka közül rangsorolhattak. Nem nagy meglepetés, hiszen a címből már kiderült, hogy az Apple a legkedveltebb brand. Nem csak olyan óriásokat előzött meg, mint a Google vagy Samsung párosa, hanem az autógyártásban jártas Mercedes és Lexus duóját is. További érdekesség, hogy a legnépszerűbb márkák elmúlt 10 évi árbevételeit és nyereségeit vizsgálva kiderül, hogy sikerült úgy túlteljesíteni magukat, hogy közben prémium árakat szabtak.

Íme a top 10 legintimebb márka az Egyesült Arab Emírségben:

1. Apple
2. Lexus
3. Samsung
4. Mercedes
5. Dove
6. Starbucks
7. Sony
8. ADCB
9. Google
10. IKEA

Éppen időben jött a felmérés az Apple számára, hiszen hetekre van a világ legnagyobb Apple Store-jának a megnyitójától, amely a dubaji Mall of the Emirates bevásárlóközpontban kap helyet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!