3D Touch féle kijelzőt kapnak a Samsung következő telefonjai

HusztiD 2015.10.13. 16:00 Apple, Egyéb 2 db 523

3d-touch-iphone-6s-plus

Valamivel több, mint két hete kerültek piacra az Apple legújabb csúcskészülékei, az iPhone 6s és 6s Plus, melyek egyik nagy újdonsága a 3D Touch kijelző. Úgy tűnik, hogy a Samsung mérnökeinek is tetszett az elképzelés, hiszen a legfrissebb információk szerint a következő Galaxy telefonok is nyomásérzékeny kijelzővel debütálnak.

A kínai Weibón terjedő hírek szerint a Samsung a Synaptics féle ClearForce technológiát fogja használni, melyet még csak az előző héten jelentettek be. Egyelőre csupán az Apple legújabb telefonjai büszkélkedhetnek a nyomásérzékeny kijelzővel, ám ez hamarosan változni fog, ugyanis ahogyan egy hete megtudhattuk, jövőre több olyan készülék kerül piacra, amik a ClearForce megoldást használják. Kiderült, a Synaptics egyik fő partnere a Samsung, akik a jövőben több készülékben egyaránt használni fogják az új kijelzőt.

Az ígéretek alapján a koreai vállalat több lehetőséget ígér, mint amelyet jelenleg az Apple kínál. Nem csak az iPhone 6s-ben megszokottak válnak elérhetővé, hanem olyan új funkciók, mint például a kijelző zárolása és annak feloldása, vagy a nyomásra változó sebességű görgetés.

A Dél-koreai vállalatnak ismételten sikerült beállnia az Apple mögé, hiszen már a készülőfélben lévő Galaxy S7-et a Synaptics kijelzőjével tesztelik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Soma - 2015.10.13. 17:55

    Mekkora meglepetés ez mindenki számára.

  2. David - 2015.10.13. 21:28

    Akkor is az mar csak majmolas lesz mikor lesz mar valami eredeti ötlete az ökör samsungnak

Szólj hozzá Te is!