Tíz nagyszerű játék októberre

HusztiD 2015.10.10. 15:02 Apple, Játékok, Kiemelt hírek 0 db 977

app-watch-header

Lassan, de kezdetét veszik a hideg, őszi napok. Mi is lehetne ilyenkor ideálisabb, mint néhány önfeledt perc, amit a játékok adnak? Legújabb cikkünkben összeszedtük az elmúlt hetek legjobb App Store játékait, hogy ne maradjatok le semmilyen frissen megjelent alkalmazásról. Olykor jól jön a segítség, hiszen néha lehetetlen megtalálni a virtuális áruház kiemelkedő alkotásait a másfél milliós kínálatból.

Astrå

A két hete megjelent Astrå abba a kategóriába tartozik, ami bebizonyítja, hogy egyszerű dolgokból is lehet nagyszerűt csinálni. Az alkalmazás atyjának, Pablo Molina Garcia-nak sikerült egy teljesen egyedi, elegáns és igazán megbabonázó játékot megalkotnia. Kedvcsinálónak nézzétek meg az előzetesét, tényleg baromi jó!

Astrå (AppStore Link) Astrå
Fejlesztő: Pablo Molina Garcia

Besorolás: 4+4.5

Ár: HUF499.00 Letöltés

Hopiko

Az Alone… fejlesztője, a Laser Dog bebizonyította, hogy képesek egy újabb remek játékot készíteni a Hopiko képében. A retro stílusú játék egyszerre csodálatos és brutális, amely annyira pörgős játékmenettel rendelkezik, hogy biztosan beszippant magába.

HoPiKo (AppStore Link) HoPiKo
Fejlesztő: Laser Dog Games Ltd.

Besorolás: 4+3.6

Ár: HUF499.00 Letöltés

SPL-T

Az SPL-T megjelenésekor az alkalmazás fejlesztője, Simogo az alábbi dolgot állította: elsőre unalmasnak tűnik, viszont amint belekóstol az ember, azonnal ráérez az ízére, amiről nehéz lesz leszoknia. És tényleg.

SPL-T (AppStore Link) SPL-T
Fejlesztő: Simogo AB

Besorolás: 4+

Ár: HUF1,490.00 Letöltés

Resonance Unlimited

A hiper-kinetikus zenés alkalmazás, amely által ütemre kell követni a főszereplőt, Lumiere-t, akinek olyan mozdulatai vannak, amit idővel lehetetlen teljesíteni. A Szombat Esti Láz és a 2001: Űrodüsszeia méltó keverékét adja a Resonance Unlimited.

Resonance Unlimited (AppStore Link) Resonance Unlimited
Fejlesztő: Tresor d’If Limited

Besorolás: 4+

Ár: 699 Ft Letöltés

Numberful

A Numberful egy olyan játék, amely a matektudásodra támaszkodik. Kösd össze a számokat, hogy megkapd a kívánt értéket. Ahogyan egyre nagyobb számokat kapunk, úgy csökken az idő.

Numberful (AppStore Link) Numberful
Fejlesztő: Midnight Tea Srl

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Sky

A mobil minimalizmusra még sosem volt ekkora kereslet, mint manapság. A Sky pont ezen alapszik, amiben sokat hasonlít a Monument Valley-hoz. Egyszerű, ám ugyanakkor nagyszerű játék, amely képes hosszú percekre lekötni a játékost.

Endless Sky (AppStore Link) Endless Sky
Fejlesztő: Ketchapp

Besorolás: 4+4

Ár: Free Letöltés

Lara Croft GO

Augusztus végén megjelent a Lara Croft Go, amely a méltán híres játéksorozat örökségét viszi tovább a mobileszközökön. Ha még nem csaptatok volna le rá, most eljött az ideje!

Lara Croft GO (AppStore Link) Lara Croft GO
Fejlesztő: CDE Entertainment Ltd.

Besorolás: 9+4.90141

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Calvino Noir

A Calvino Noir az 1930-as évekhez megfelelő rejtélyes. csábító noir hangulatot hozza el nekünk az iOS készülékeinkre. A játék eredetileg PS 4-re is megjelent, ám most elérkezett az Apple készülékeire is. Ezt sem érdemes kihagyni!

Calvino Noir (AppStore Link) Calvino Noir
Fejlesztő: Calvino Noir Limited

Besorolás: 12+5

Ár: HUF1,690.00 Letöltés

Dead Synchronicity

Aki szereti a point n click típusú játékokat, annak biztosan tetszeni fog a Dead Synchronicity. Szívszaggató, poszt-apokaliptikus jövő, ahol az emberiség a végső határokat feszegeti a túlélésért.

Dead Synchronicity (AppStore Link) Dead Synchronicity
Fejlesztő: Daedalic Entertainment Gmbh

Besorolás: 12+1

Ár: HUF349.00 Letöltés

Don’t Starve

A Don’t Starve egy kickstarterként indult PC-s alkotás, amely ellátogatott a mobil készülékekre is. A lassan túlélő-horrorba átmenő játék még sosem volt ennyire szórakoztató. Ha még nem próbáltátok volna ki, akkor ennek is eljött az ideje!

Don't Starve: Pocket Edition (AppStore Link) Don’t Starve: Pocket Edition
Fejlesztő: Klei Entertainment Inc.

Besorolás: 9+4.63999

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!