Boyle: félelmetes hatalommal rendelkezik az Apple

HusztiD 2015.10.09. 11:30 Apple, Egyéb 1 db 275

danny-boyle

Az Aaron Sorkin által írt és Danny Boyle rendezte Steve Jobs filmről eléggé sokat hallhattunk az elmúlt hetek folyamán. Az utóbbi napokban már megtudhattuk, hogy Steve özvegye mindent megtett a film ellen, ám nem jött neki össze. Sorkinról is hallhattunk az előző hétvége folyamán, hiszen egy interjúban érdekes információkat árult el, majd a tegnapelőtt újabb felvételeket láthattunk Steve Jobs-ról, hiszen az Apple eddig nem látott videóanyagokat adott ki, hogy egy másik oldalát is megismerhessék az emberek.

Ezúttal ismételten Danny Bolye került a reflektorfénybe, aki legutóbb a Hollywood Reporternek adott interjút. A kérdezz-felelek során Boyletól megtudhattuk, hogy a mai világban bizonyos vállalatoknak akkora hatalmuk van, amitől még a kormányok is félnek. Szerinte annyira nagy befolyással vannak világszerte, amivel a vegyi és gyógyszeripari vállalatok sem rendelkeznek, de még akkor sem, ha ezek a cégek összefognak. Félelmetes hatalommal rendelkeznek, s megjegyezte, hogy a művészek és írók emiatt megfélemlítve érzik magukat. Továbbá hozzátette, ha az új film miatt opportunistának nevezik őket, akkor nevezzék csak.

Az új Steve Jobs filmet a mai naptól vetítik az amerikai mozikban. Nekünk még várnunk kell, hiszen hozzánk január folyamán érkezik Sorkin és Boyle alkotása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Color - 2015.10.10. 15:35

    Ez egy egyszerű butaság! Bár jó hangzatos. Mi a hatalom? Boyle magát emeli ki ez által, hogy ő mègis meg merte csinálni! Erre jó az özvegy ide keverése is. Mit meg nem tett a film ellen? Semmit! Jobs nem ufó volt akiről most lehull a lepel. Ócska kis önreklám ez. Dehát valamit nyujtani kell a népnek.

Szólj hozzá Te is!