Bemutatkozott az új Beats Pill+!

HusztiD 2015.10.08. 11:31 Apple, Egyéb 0 db 1 411

screen-shot-2015-10-07-at-8-37-07-am

A tavaly 3 milliárd dolláros akvizíció óta nem kaptunk új Beats termékeket. Persze a vállalat kiadott új színű fejhallgatókat, illetve vezeték nélküli Solo 2 terméket, de ezen kívül mást nem dobtak a piacra. A hangszórók terén eddig a Beats XL volt a csúcstartó, azonban tavaly januárban az Apple visszahívta őket, hiszen súlyos problémára lettek figyelmesek, mivel a túlmelegedő akkumulátora miatt veszélyes volt. A tegnapi nap folyamán bemutatkozott az új Beats Pill+, ami a jelenleg piacon lévő Pill 2.0 méltó utódja lehet.

A Beats Pill+ az első olyan Beats termék, amely rendelkezik az Apple Lightning port támogatásával, hiszen ezen keresztül tölthetjük az iOS készülékeinket. A hivatalos információk szerint 299 dolláros áron fogják kínálni (amerikai árakat nézve a Pill 2.0 199-be, míg anno az XL 299-be került), továbbá fekete és fehér színben lesz elérhető. Az ígéretek szerint 3 órán át tölthetjük a hangszórót, amely cserébe 12 órás üzemidővel kárpótol. Fontos megjegyezni, hogy a felvásárlás ellenére a hangszóró Bluetooth-on működik, az Apple féle AirPlay megoldást nem támogatja.

beats-pill-plus

A Pill+ egy kicsivel nagyobb, mint a piacon lévő Pill 2.0 testvére, de ennek ellenére könnyen hordozható, hiszen egy táskában is elfér. Az új hangszóró ugyan hasonlít a korábbiakra, azonban teljesen új arculatot kapott. Összesen négy gomb található a terméken: egy bekapcsoló a bal oldalt, középen a fém Beats logó ami play/pause-ként működik, illetve jobb oldalt két hangerőszabályzó gomb. A Pill+ forgalomba kerülésével megjelenik egy dedikált program is, amely az App Store illetve Play Áruházból lesz letölthető.

A Beats Pill+ pontos megjelenéséről egyelőre nem tudni, az ígéretek alapján novemberben várható. Hogy hozzánk, Magyarországra mikor jön, az kérdéses, de remélhetően idén még mi is megkapjuk. Illetve pontos magyar árakról sem tudni egyelőre, de vélhetően 60 ezer forint környékén lesz beárazva a Beats Pill+.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!