Megjelent az iOS 9.1 beta 4 és a tvOS beta 3

HusztiD 2015.10.07. 11:30 Apple, iOS 0 db 620

ios-9-logo1

Az Apple múlthét szerdán adta ki az iOS 9.0.2 végeleges és 9.1 harmadik bétájának a frissítését. Hat nappal később megjelent az iOS 9.1 negyedik bétaverziója, melyet over-the-air módszerrel frissíthetnek a béta programban részt vevők, illetve az Apple Developer Centerből a fejlesztők. A legújabb kiadás kompatibilitási frissítést hozott a hamarosan megjelenő negyedik generációs Apple TV-vel illetve az iPad Pro-val kapcsolatosan. Az új szoftver további újdonsága az Unicode 8, új emojik, illetve egy új funkció az üzeneteket érintően, hiszen ezentúl letilthatjuk a kontaktok képeit az üzenetek alkalmazásában.

A tegnap este folyamán megjelent harmadik tvOS béta ugyan nem sok újdonságot hozott, de a hírek szerint apróbb hibajavításokat, illetve teljesítménybéli változásokat eszközölt. Természetesen a fejlesztők ezt is a Developer Centerből tölthetik le.

Konkrét időpontot nem tudni a végleges 9.1-gyes rendszer megjelenéséről, azonban nem kizárt, hogy a hónap folyamán, az új Apple TV megjelenésével karöltve válik elérhetővé.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!