A Disney animátorai már tesztelik az iPad Pro-t

HusztiD 2015.10.07. 14:29 Apple, Egyéb, iPad 1 db 596

screen-shot-2015-10-06-at-6-43-31-pm

A szeptemberi Apple eventen mutatkozott be az új iPad Pro, amellyel nem csupán az átlagfelhasználókat, de több olyan réteget is megcéloztak, akik munkájuk során hasznát vehetik az új tabletnek. Ennek kapcsán szó esett egy új kiegészítőről, az Apple Pencilről, hiszen általa egészen precíz és élethű alkotásokat lehet készíteni. Legalábbis ezt állította az Apple, de úgy tűnik, hogy nem lőttek mellé, hiszen a Disney munkatársainak tetszését is sikerült elnyernie az új iPad-nek.

Nem olyan régen már a Pixar munkatársai is megkapták az új gigantikus táblagépeket, azonban most a Disney animátorai kerültek sorra. A vállalat tervezőcsapatának megadatott az a lehetőség, hogy egy napig teszteljék a legújabb tabletet. A csapat nem volt rest, s kipróbálta, ahol többek között híresebb Disney karaktereket rajzoltak, mint Mickey egér, vagy Olaf a Jégvarázsból. A tervezőknek annyira elnyerte a tetszését, hogy a termékmenedzser, Paul Hildebrant kijelentette, hogy rendelnek egy tucatot.

disneyipadpro

A Disney csapata olyan programokon tesztelte az iPad Pro-t, mint a Pro Create vagy a Paper. Mindkét alkalmazás az iPad Pro és Apple Pencil párosára lett szabva.

A tablet megjelenése novemberben esedékes, a szóbeszédek szerint akár már az első héten megjelenhet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. BZs - 2015.10.11. 23:13

    Én imádom az apple-t de ez a cikk komolytalan. “Rendeltek belőle egy tucatot”? Bravó! A Disney? Rendesen befektettek. Gondolom azokkal készül majd a legújabb egészestés. Profi program nem is futhat rajta, csak egy alkalmazás. Maga a toll tényleg ígéretes és remélem csinálnak hozzá egy rendes monitort is, de addig ez műkedvelőknek való firkálgatásra. Még abban bízom, hogy emiatt a Wacom kicsit összekapja magát és legalább ő kidob egy rendes felbontású ciniq-et.

Szólj hozzá Te is!