Tervben az Apple következő anyahajója

HusztiD 2015.10.02. 14:30 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 297

screen-shot-2015-10-01-at-7-56-28-pm

Anno 2011 nyarán jött a hír, amely szerint az Apple egy teljesen új főhadiszállást épít. Azóta sokat haladtak, ha minden jól megy, akkor a következő év végére befejezik az építési munkálatokat. Annak ellenére, hogy még az első anyahajóval sem készültek el, egy hasonló projektről számolt be a Szilícium-völgyi Business Journal. A hírek alapján az Apple szerződést kötött a Landbank Investments-szel, amely által megszerezték a Central & Wolfe campuszt.

A tervek szerint az új projekt a Sunnyvale campuszon kap helyet, amely lecserélné az 1970-es évekbeli üzleti parkot. A kiszivárgott információk alapján 6 szintes, futurisztikus irodaházakat építenének, melynek tetején hatalmas, 3 kilométeres bejárható kert lenne. Mint tudjuk, az Apple sokat ad a környezetvédelemre, így ennek megfelelően növényekkel ültetné be az egész területet. Az eredeti campuszhoz hasonlóan ez is kör alakot öltene, azonban nem egy hatalmas, hanem három kisebb épület lenne megtalálható egymás mellett, melyek között átjárók lennének. A tervek alapján több, mint 235 ezer négyzetméter áll az Apple rendelkezésére, az új épülettel pedig 3 ezer új munkahelyet teremtenének.

1 2 3 4 5

Ahogyan az lenni szokott, egyelőre sem az Apple, sem pedig a Landbank nem erősítette meg a hírt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket az új anyahajóval kapcsolatosan!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!